10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu părăsit locul accidentului

Au părăsit locul accidentului

Doi bărbaţi din Vânju Mare au vrut să scape basma curată fugind de la locul unui accident de circulaţie şi au fost la un pas să-şi piardă viaţa.

 

MEHEDINŢI. Doi mehedinţeni au provocat duminică noapte un accident rutier pe DN 7. Cei doi prieteni din Vânju Mare au trecut pe la o cârciumă şi au băut de bucurie că au găsit un cal pe care îl pierduseră în urmă cu aproape o săptămână.

Şi cum alcoolul le-a deschis apetitul pentru aventură, bărbaţii au înhămat calul la căruţă şi au plecat la plimbare, pe Drumul Naţional 57. Plimbarea le-a fost însă întreruptă de un şofer, care nu a văzut căruţa nesemnalizată şi a lovit-o în spate.

„I-am observat prea tâziu. Am strigat la soţul meu să tragă stânga, dar nu avea cum pentru că din faţă venea altă maşină. Ei mergeau fără semnalizări. I-am lovit foarte puţin şi au luat-o la fugă. Nici măcar nu au stat să chemăm poliţia. Soţul meu a oprit maşina şi eu am alergat după ei, ca să văd în ce direcţia o iau“, a spus pasagera din maşină.

Căruţaşii speriaţi au dat bir cu fugiţii, dar au intrat într-un cap de pod din beton.

„Când am ajuns la capătul de pod, am văzut că unul venea spre mine lovit pe faţă şi se clătina. I-am spus să stea să vorbim, dar nu a vrut. Când am mai făcut câţiva paşi, l-am văzut şi pe celălalt jos, într-o baltă de sânge. Au dat cu căruţa în capătul de pod şi au rupt-o în două. Am chemat imediat poliţia şi ambulanţa“, a mai spus femeia. Cei doi bărbaţi circulau pe drumurile publice cu căruţa fără semnalizare, punându-i în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic.

„Căruţa nesemnalizată a fost acroşată de un autoturism care circula regulamentar. Cei doi căruţaşi au fugit de la locul accidentului, după care au dat într-un capăt de pod. În urma accidentului, ei au fost transportaţi la Spitalul din Drobeta Turnu Severin“, a spus Grigoraş Drăguţ, agent la Postul de poliţie Vânju Mare.

Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale unuia dintre căruţaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS