17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalViteză pe dealul Bucovăţului

Viteză pe dealul Bucovăţului

http:http://www.youtube.com/watch?v=S8p2kOo11qM
http:http://www.youtube.com/watch?v=B25M-1IFpaI
http:http://www.youtube.com/watch?v=-FSUd9xRgc4

Automobil Clubul Român (ACR) Dolj a organizat ieri la Bucovăţ o competiţie de viteză în coastă pentru automobiliştii pasionaţi din Craiova, şi nu numai. Evenimentul s-a desfăşurat pe o vreme frumoasă, însă spectatorii au venit în număr mic. Au fost 23 de maşini înscrise în concurs, majoritatea din Craiova, dintre care una a abandonat din cauza unor probleme tehnice. Ele au fost împărţite pe cinci categorii, în funcţie de capacitatea cilindrică a motorului.

Pe locurile întâi s-au clasat: Irinel Cârstei (sub 1.400 cmc), Gabriel Dune (clasa 1.4 – 1.6 l), Cătălin Petrovici (1.6 – 1.8 l), acesta fiind şi unul dintre iniţiatorii evenimentului, Marius Enulesc (1.801 – 2.000 cmc), din Gorj, la volanul unui Renault Megane, prezent la mai multe evenimente organizate de-a lungul timpului în Dolj, şi George Nicolae, locul I la clasa peste 2.000 de centimetri cubi.

ACR este instituţia organizatoare a evenimentului „Raliul Craiovei“, din ultima zi a Zilelor Municipiului, care însă nu s-a prezentat. „Eu nu am fost în ţară la momentul respectiv, iar un fost angajat al ACR i-a păcălit pe băieţi. A spus că se va ocupa de organizare şi, cu două zile înainte, a anunţat că anulează evenimentul“, a explicat Eugenia Niţă, directoarea ACR Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII