19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

Viraj mortal

Un angajat al Primăriei Şerbăneşti, din judeţul Olt, şi-a pierdut viaţa, iar alţi trei oameni au ajuns la spital cu răni grave, în urma unui accident de circulaţie petrecut sâmbătă seară, în localitate.

 

Gheorghe Teotaş, de 57 de ani, din Şerbăneşti, inginer agronom la Camera Agricolă din cadrul primăriei din localitate, se deplasa la volanul unei Dacii 1310, dinspre Schitu către Crâmpoia. Pe un pod din comună, într-o curbă la dreapta, bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Autoturismul său s-a izbit violent de un Renault, condus de Laurenţiu B., de 22 de ani, din Slatina.

În urma impactului, şoferul Daciei şi alţi trei pasageri din cealaltă maşină, Ileana B., de 48 de ani, Ghenea B., de 55 de ani, şi Gheorghe C., de 27 de ani, toţi din Slatina, au fost răniţi. Victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru a primi îngrijirile necesare. La scurt timp după internare, cu tot efortul depus de medici pentru a-i salva viaţa, şoferul Daciei a decedat în Secţia reanimare. „Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat! Era conştient când l-a luat salvarea, vorbea, spunea că nu are aer. Cred că a avut leziuni interne“, a spus primarul din Şerbăneşti, Titi Peligrad.

 

Neatenţie fatală

 

Un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Olt a preluat cazul. „Nu am putut stabili încă dacă una dintre cauzele producerii accidentului este viteza. De asemenea, nu ştim nici dacă şoferul Daciei se afla sub influenţa alcoolului, întrucât nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. La celălalt conducător auto, rezultatul testării a fost negativ. Ambilor şoferi le-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Se fac cercetări în continuare pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment rutier“, a declarat inspectorul Bogdan Voica, din cadrul SPR Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU