16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Scurte ştiri

Caravana Next Generation Models, la Craiova

Caravana Next Generation Models a sosit sâmbătă şi la Craiova. Peste 30 de tinere oltence aspirante la titlul de fotomodel au luat cu asalt sala I.D. Sârbu a Teatrului Naţional „Marin Sorescu“. Frumuseţea naturală, dar şi prezenţa scenică au fost criteriile care le-au departajat pe tinerele adolescente. Doar trei craiovence – Ana Maria Pătru, Roxana Savu şi Maria Ionete – vor participa la semifinala din 1 noiembrie, de la Bucureşti. Cu puţin noroc, măcar una dintre ele va reprezenta Oltenia la marea finală din 24 noiembrie, de la Teatrul Naţional Bucureşti, unde e pus la bătaie un contract cu cea mai mare agenţie de fotomodele de la New York.

Lacrimi şi emoţii la prima ediţie Megastar 3

Sâmbătă seară s-au aprins reflectoarele şi s-a ridicat cortina la Megastar 3. Ediţia dedicată hiturilor din anii 2000 a fost deschisă de Laura, Raluca şi Jo, care au reuşit să impresioneze juriul cu piesa „Free your mind“ a celor de la En Vogue. Pentru prestaţia lor, fetele au obţinut două note de 9 şi două de 10. Au urmat Paula, Cristina Bondoc, Oana şi Bogdan. Juriul a fost încântat să o revadă pe fosta finalistă Megastar 1, dar melodia intrepretată de cei patru concurenţi, „Mas que nada“, a celor de la Black Eyes Peas, nu a reuşit să le aducă decât 32 de puncte, clasându-i pe locul trei, la egalitate cu grupul format din Mara şi cele două Elena din Tulcea. Emoţiile şi-au spus cuvântul în cazul celor patru orădence. Alexandra, Aida, Lorena şi Brigitta Balogh au obţinut unul dintre cele mai mici punctaje cu melodia „Superstar“ a Jameliei. O surpriză neplăcută pentru juriul Megastar a fost prestaţia grupului format din Cristina Salateanu, Nick şi Daria. Piesa „Wait a minute“ a primit din partea juriului cele mai mici note din concurs. Adrian Despot a notat interpretarea cu 3, dar cel mai exigent s-a dovedit Virgil Ianţu, care nu le-a oferit decât nota 1. Aura Urziceanu le-a acordat celor trei un 7 pentru încurajare, iar singurul care nu a avut aproape nimic de reproşat, din punct de vedere coregrafic, a fost Răzvan Mazilu, care le-a acordat nota 8. După jurizare, Cristina şi Daria nu şi-au putut stăpâni lacrimile. Cu toate acestea, ele au conştientizat faptul că au falsat şi au ieşit din ritm. La extrema cealaltă, în fruntea clasamentului s-au situat grupurile formate din Amir, Mihai şi Claudiu, respectiv Loredana, Mihaela, Deea şi Brigitta Szebenyi, acestea fiind foarte aproape de a obţine primele linii de 10 din concurs. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, Virgil oferind ambelor trupe câte un 9. Andi, Alex şi Răzvan au fost la un pas de primul loc pe podium, dar cele 38 de puncte primite din partea juriului i-au clasat doar pe poziţia a doua, la egalitate cu finalistele care au deschis competiţia.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol şi-au botezat fetiţa

Vedetele Acasă, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, şi-au botezat fetiţa de două luni şi jumătate, pe micuţa Ruxandra Ioana, în acelaşi locaş sfânt unde s-au şi căsătorit, la Biserica Albă din Bucureşti. Ioana a venit pregătită pentru cazul în care fetiţa ar fi plâns, lucru care nu s-a întâmplat decât în momentul în care preotul a băgat-o în apa din cristelniţă. „Am venit înarmată cu două suzete, două biberoane şi toate lucrurile ei preferate, în cazul în care ar fi început să plângă, dar a fost foarte cuminte. A râs şi s-a simţit bine. Ştia că este înconjurată de oameni dragi şi cunoscuţi“, povesteşte Ioana Ginghină. Interpreta Zambilei din telenovela „Regina“ mărturiseşte că se simte o femeie împlinită: „Abia aşteptam să o botez. Am avut emoţii mai mult pentru ea decât pentru mine. A fost primul eveniment important din viaţa ei, primul pas pe care l-am făcut împreună“. Lui Papi îi place să spună că i-a explicat fetiţei lui încă de acasă ce urma să se întâmple, de aceea a fost atât de cuminte. „Botezul este cel mai important şi mai puternic moment din viaţa unui om. Nu am avut emoţii atât de mari precum mă aşteptam, Ruxandra a fost înconjurată de oameni care o iubesc şi care s-au bucurat alături de noi pentru creştinarea ei. Mă declar un tată fericit, împlinit şi mândru de fiica mea“, a spus Alexandru Papadopol. Naşii fetiţei sunt aceiaşi de la cununia părinţilor, Ruxandra Ion, managing director Promance International şi producător general al telenovelei „Regina“, în care evoluează cei doi actori, împreună cu soţul ei, Ion Ion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS