16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjŞi-a tăiat gâtul cu capacul de la cutia de pateu

Şi-a tăiat gâtul cu capacul de la cutia de pateu

Un gorjean şi-a pus capăt zilelor într-un mod neobişnuit. Cornel Andreescu, de 38 de ani, şi-a tăiat jugulara cu capacul de la o cutie de pateu. Incidentul s-a petrecut ieri-dimineaţă, în baia Spitalului Orăşenesc din Târgu Cărbuneşti, unde acesta era internat.
Bărbatul divorţase de soţie, cu care avea o fetiţă de cinci ani, şi luase viciul beţiei. Cornel Andreescu a fost internat de mai multe ori în spital, fie cu diverse traumatisme, fie  în urma consumului excesiv de alcool. Ultima dată, acesta se afla într-o stare de agitaţie extremă, iar asistentele medicale i-au administrat calmante. După ce efectul acestora a trecut, bărbatul s-a sinucis cu ce a găsit la îndemână.
„A fost găsit de pacientul care stătea cu el în salon într-o baltă de sânge, dar mai era în viaţă. Imediat medicii au efectuat toate manevrele de resuscitare, dar rana a fost prea adâncă. Şi-a secţionat jugulara şi a avut o ruptură de laringe treimea inferioară. Cu toate că i-a fost suturată rana, nu s-a mai putut face nimic pentru pacient, deoarece pierduse foarte mult sânge“, a explicat medicul de gardă, Ştefan Buşu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS