13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTraficanţi de droguri, trimişi în judecată

Traficanţi de droguri, trimişi în judecată

Trei tineri din Drobeta Turnu Severin, între care un minor, au fost trimişi în judecată ieri de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Gorj, pentru comiterea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri în formă continuată şi constituirea unui grup infracţional organizat, după ce au „reuşit“ să vândă în mai multe rânduri droguri unor investigatori sub acoperire. Conform rechizitoriului întocmit de procurori, pe 30 iulie, poliţiştii gorjeni s-au sesizat că membrii unui grup infracţional din Drobeta Turnu Severin comercializează ţigări de canabis şi haşiş pe raza judeţului Gorj, mai exact în Târgu Jiu şi Motru.

Din primele investigaţii, s-a stabilit că Adrian Boiangiu, de 19 ani, Fabian Bucinschi, de 23 de ani, şi minorul Thomas M., de 17 ani, comercializau ţigări de canabis cu 25 de lei, iar gramul de haşiş – cu 40 de lei. S-a dispus autorizarea folosirii unor investigatori sub acoperire care au cumpărat de la cei trei tineri, în decursul a patru tranzacţii, 19,51 grame de canabis şi 11,10 grame de haşiş cu sumele de 210 lei şi 300 de euro.

De asemenea, procurorii au primit autorizarea interceptării convorbirilor telefonice şi înregistrării audio video a tranzacţiilor de vânzare-cumpărare de droguri, iar cei trei au fost filaţi de echipe speciale. Conform reprezentanţilor DIICOT – Biroul Teritorial Dolj, cei trei tineri au fost reţinuţi pe 3 octombrie, iar ieri au fost trimişi în judecată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS