9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAngajaţii filarmonicii, play-back pentru Adi Minune

Angajaţii filarmonicii, play-back pentru Adi Minune

Orchestra Filarmonicii „Oltenia“ face bani mimând un concert pentru unul dintre maneliştii cu mare priză la popor, Adi Minune, cunoscut în tinereţe şi sub numele de Adrian „Copilul minune“. Între două concerte în sala mereu plină din Craiova, instrumentiştii filarmonicii au plecat la Bucureşti, la propunerea unei televiziuni private de a participa la o emisiune de divertisment.

„Am fost invitaţi să facem play-back la emisiunea «Secret Talent» de la Antena 1 pentru Adi Minune. Acesta va cânta pe negativul original al piesei «Vivo per Lei» a lui Andreea Bocelli, iar instrumentiştii Filarmonicii «Oltenia» vor sta în spatele lui, făcând play-back, adică se vor preface că performează la instrumente, dar în realitate va cânta CD-ul. Liderul de sindicat al instrumentiştilor, Dorin Comşa, a declarat că nu vede nici o problemă să participe la o emisiune cu un manelist. „De ce să facem discriminări?“, a spus acesta. Directorul filarmonicii, Mihai Ungureanu, a declarat că ştia de propunerea făcută instrumentiştilor.

„Orchestra a primit propunerea, pe care am acceptat-o, dar le-am spus să nu se interpună cu repetiţiile pentru spectacolele de Zilele Craiovei. Ei nu reprezintă filarmonica, s-au dus pe banii lor, cu instrumentele lor“, a precizat Ungureanu.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII