22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCirc la Primăria Milcov

Circ la Primăria Milcov

Un bărbat din comuna Milcov, judeţul Olt, riscă să ajungă la închisoare după ce a făcut scandal la primăria din localitate. Incidentul s-a petrecut luni, în jurul prânzului. Poliţiştii spun că Aurel T., de 36 de ani, a băut bine, apoi s-a dus la primăria din comună şi a început să ţipe şi să insulte funcţionarii instituţiei. Primarul Gigi Sburliş a anunţat imediat poliţia, care l-a luat la sediu pe bărbat.
Potrivit şefului Poliţiei Slatina, comisarul Vasile Stoean, omul este un vechi client al oamenilor legii. „Era băut. A ţipat în sediul primăriei, în afara acestuia, a adresat injurii şi i-a insultat pe funcţionarii prezenţi în instituţie. Nu a avut un motiv întemeiat, s-a întâmplat pe fondul consumului de băuturi alcoolice. A mai fost sancţionat pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice“, a declarat comisarul Stoean.
Aurel T. este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Conform şefului Poliţiei Slatina, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS