5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei tiruri s-au ciocnit la Jitaru

Trei tiruri s-au ciocnit la Jitaru

Un bărbat a ajuns la spital rănit, iar trei tiruri au fost avariate în urma unui grav accident de circulaţie petrecut vineri dimineaţă, la Jitaru. Traficul pe DN 6 a fost blocat două ore.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 8.30. Gavril Iacob, de 52 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un tir pe direcţia Slatina – Piteşti, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta. Semiremorca a intrat în derapaj, spun poliţiştii, şi a lovit un tir încărcat cu cartofi, care venea din sens opus, condus de Adrian Ferezan, de 38 de ani, din Braşov.

În urma impactului, acesta din urmă a fost proiectat într-un alt tir, care se deplasa în spatele său şi era condus de Vasile Milea, de 46 de ani, din Băicoi – Prahova. Şoferul tirului care transporta cartofi a rămas încarcerat în cabină, fiind scos de un echipaj de la descarcerare. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina cu răni grave. Semiremorca care a intrat pe contrasens a rupt bara de protecţie a unui pod şi a rămas suspendată.

Poliţiştii au solicitat o macara pentru a ridica semiremorca de pe pod. Circulaţia a fost blocată pe DN 6 timp de două ore. Coloana de maşini care veneau dinspre Slatina a ajuns până aproape de Valea Mare.

„S-a produs un accident de circulaţie din cauză că un conducător al unui autotren înmatriculat în Bucureşti nu a adaptat viteza la condiţiile meteo nefavorabile. Într-o curbă la dreapta, acesta a pătruns pe contrasens, lovind alt autotren“, a declarat Bogdan Voica, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII