5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal pentru un permis

Scandal pentru un permis

Un craiovean de etnie romă a făcut scandal duminică, în jurul orei 16.00, pentru că poliţiştii de la Rutieră l-au depistat depăşind viteza legală şi i-au reţinut permisul de conducere. Incidentul s-a petrecut pe strada Calea Severinului, la ieşire din Craiova, unde un echipaj de la Rutieră executa o acţiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză. În jurul orei 16.00, agenţii l-au depistat în trafic pe craioveanul de etnie romă Gelu A., care conducea către Filiaşi un BMW cu 113 km/h. Poliţiştii l-au oprit şi au încercat să-i explice că a depăşit viteza admisă pe acel sector de drum şi că îi va fi reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile. Contravenientul a început să facă scandal şi să ameninţe, împreună cu pasagerii din autoturism, motiv pentru care la faţa locului s-au deplasat un echipaj de la Secţia 5 şi unul de la Rutieră, pentru a preveni izbucnirea unui scandal.

În final, şoferul s-a ales cu o amendă şi cu permisul suspendat pentru 90 de zile. „Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 750 de lei pentru depăşirea limitei de viteză admise pe acel sector de drum şi pentru că nu avea permisul de conducere asupra sa“, a declarat subcomisar Stanca Giucă, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj.

În aceeaşi zi, poliţiştii craioveni au mai aplicat 88 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut în vederea suspendării încă două carnete de conducere pentru depăşirea vitezei legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII