10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljHoţ de indicatoare rutiere

Hoţ de indicatoare rutiere

Un tânăr din comuna doljeană Ţuglui s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de poliţişti băut la volanul unei maşini, fără să aibă permis de conducere şi cu un indicator rutier furat în portbagaj.
Un echipaj de poliţie din oraşul Segarcea efectua marţi noapte, în jurul orei 4.00, serviciul de patrulare pe DJ 561 când a tras pe dreapta un Oltcit în care se aflau şase tineri. Poliţiştii au constatat că George Danciu, de 21 de ani, din Ţuglui, aflat la volanul maşinii, nu avea permis de conducere şi mirosea a alcool.
Oamenii legii l-au testat cu etilotestul, acesta indicând 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care şoferul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. La verificarea autoturismului, poliţiştii au descoperit un indicator de avertizare „Drum în lucru“. Cercetările au scos la iveală faptul că George Danciu furase indicatorul în dimineaţa aceleiaşi zile, de pe DJ 561.
Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII