5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGelozia i-a luat minţile

Gelozia i-a luat minţile

Orbit de gelozie, un bărbat de 26 de ani, din localitatea gorjeană Ţicleni, l-a înjunghiat de şapte ori pe concubinul fostei sale iubite.

GORJ. Gabriel Cherciu, de 32 de ani, se zbate între viaţă şi moarte pe patul Spitalului Judeţean Târgu Jiu, după ce a fost înjunghiat de şapte ori de fostul concubin al iubitei sale. Luni seară, Daniel Cucăilă a mers la locuinţa Laurei Berca, fosta lui concubină. Între cei doi a izbucnit o ceartă, iar Daniel Cucăilă l-a înjunghiat pe Gabriel Cherciu, actualul concubin al Laurei: „Pe fondul geloziei, Daniel Cucăilă l-a lovit de şapte ori cu un cuţit pe Gabriel Cherciu. Acesta a spus că gelozia i-a luat minţile. Cucăilă a încercat să fugă din Ţicleni, a luat un taxi spre Târgu Jiu, dar a fost prins în comuna Dăneşti, pentru că poliţia organizase mai multe filtre“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

 

Dragoste cu năbădăi

 

Laura Berca şi Daniel Cucăilă au trăit în concubinaj opt ani şi au împreună un băieţel de cinci ani. Femeia povesteşte că Daniel Cucăilă o bătea şi din această cauză a hotărât să pună capăt relaţiei.

„Mă bătea pentru că era foarte gelos. Nu am mai putut rezista şi de câteva luni ne-am despărţit. Daniel mă ameninţa atât pe mine, cât şi pe Gabriel, bărbatul cu care sunt împreună de patru luni. Mi-a spus chiar şi ieri (luni – n.r.) că unul dintre noi va muri, dar nu l-am crezut“, a spus Laura Berca, plângând. Femeia a adăugat că a depus şi o plângere împotriva lui Daniel Cucăilă la Poliţia Ţicleni, pentru distrugere şi violare de domiciliu.

 

25 de ani de detenţie

 

„L-am găsit pe jos în baie într-o baltă de sânge. Am ţipat la soţul meu să vină, că pe Gabi l-a bătut cineva. Soţul a fugit după agresor, dar nu l-a mai putut prinde, pentru că a fugit cu un taxi. Gabi sângera“, a declarat vecina Laurei, Maria Mangu. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Târgu Jiu.

„Bărbatul este internat în Secţia ATI, funcţiile vitale sunt stabile, însă pronosticul medicilor este rezervat. A avut o arteră tăiată, iar plămânul a fost şi el afectat de tăieturile agresorului. Are nevoie de multe îngrijiri, iar evoluţia recuperatorie poate fi imprevizibilă“, a precizat Constatin Pălivan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

În cazul în care Gabriel Cherciu îşi va pierde viaţa, Daniel Cucăilă riscă până la 25 de ani de detenţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS