5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalHoţ de biciclete, depistat de jandarmi

Hoţ de biciclete, depistat de jandarmi

VÂLCEA. Un vâlcean se va alege cu dosar penal pentru că a furat o bicicletă. Câţiva jandarmi, care executau o acţiune punctuală, pentru prevenirea şi combaterea producerii de fapte antisociale, în zona cartierului Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea, au observat în apropierea pieţei un cetăţean care striga după ajutor. Oamenii legii s-au deplasat către el şi acesta le-a spus că îi fusese furată bicicleta pe care o lăsase rezemată de un zid în apropiere. „Jandarmii au identificat persoanele care au observat furtul şi
s-au deplasat spre restaurantul Tic Tac pentru identificarea făptuitorului. În apropierea barului au observat un bărbat care avea semnalmentele prezentate de martori. Trecând la legitimarea persoanei suspecte, jandarmii au constatat că se numeşte Sebastian Paul R., de 30 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, şi are antecedente penate. În urma audierii, acesta le-a declarat jandarmilor că luase bicicleta cu scopul de a o vinde şi i-a condus în locul unde o ascunsese“, a precizat colonelul Ion Idu, şeful IJJ Vâlcea.

Bicicleta a fost identificată de proprietar, iar lui Sebastian Paul R. i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat prevăzute şi pedepsite de art. 209 Cod Penal, ce vor fi înaintate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS