7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMoartea ziaristului, neelucidată

Moartea ziaristului, neelucidată

Autorităţile locale şi judeţene din Mehedinţi şi din Caraş-Severin au tratat cu indiferenţă cazul ziaristului decedat miercuri în condiţii suspecte.

Trupul neînsufleţit a fost abandonat la doar două ore după deces în capela unui cimitir din Băile Herculane, iar de veghe în noaptea de miercuri spre joi au stat trei prieteni.

Pentru efectuarea necropsiei, trupul lui Costin Bădoiu trebuia transportat în oraşul Caransebeş, dar acesta nu s-a făcut cu un autoturism special al IML. Familia a închiriat o maşină de servicii funerare din Drobeta Turnu Severin şi astfel l-a putut duce la Serviciul de Medicină Legală de la Spitalul Judeţean Caransebeş.

Şi după efectuarea necropsiei, moartea lui Costin Bădoiu a rămas neelucidată.

Medicii de la Spitalul din Caransebeş au descoperit că ziaristul suferea de ulcer perforat şi de pancreatită. Rudele, care îl ştiau sănătos pe Costin, au cerut ca analizele să fie evaluate şi într-un laborator de specialitate din Timişoara.

„Vrem să aflăm dacă ulcerul soţului meu a fost cauzat de ceva. Să aflăm perioada în care s-a îmbolnăvit de ulcer şi dacă rana din stomac i-a fost provocată de o substanţă ce i se putea pune în mâncare“, a declarat Carmen Bădoiu, soţia jurnalistului.

Suspiciunea rudelor vine şi după declaraţia făcută de medicul de familie al lui Costin Bădoiu.

„Costin era de mai mult timp, în evidenţa mea şi nu avea antecedente de natură cardiologică sau de alt gen. Mie mi s-a părut suspectă congestionarea excesivă a globilor oculari“, a declarat Ionuţ Lalescu, medicul de familie al ziaristului.

În acest caz, poliţia încă nu a făcut o declaraţie oficială privind stadiul anchetei sau ce a reieşit din declaraţiile ultimilor oameni care au intrat în contact cu Costin Bădoiu, printre aceştia şi familia de prieteni în casa cărora el şi-a găsit sfârşitul.

Jurnalistul va fi înmormântat astăzi la Băile Herculane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII