5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident spectaculos la Curtişoara

Accident spectaculos la Curtişoara

Trei tineri au fost la un pas de moarte, după ce autoturismul condus de unul dintre aceştia s-a răsturnat de mai multe ori într-un şanţ.

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineaţă, în satul Cherleşti, din comuna Curtişoara. Daniel Lambă, de 29 de ani, Daniel Florea, de 25 de ani, şi Alberto Armanaschi, de 20 de ani, toţi din Slatina, se deplasau către Curtişoara. În Cherleşti, Daniel Lambă a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea a ieşit de pe carosabil, a rupt un indicator rutier şi s-a răsturnat de mai multe ori într-un şanţ de pe marginea drumului. Autoturismul a rămas cu roţile în sus, sprijinit de gardul unui localnic.

Din fericire, cei trei tineri au scăpat cu viaţă. La locul accidentului s-au deplasat trei ambulanţe şi un echipaj de la Descarcerare. Victimele au fost scoase din maşină de medicul şi asistenta de pe salvare, fiind transportate la spital. Toţi cei trei tineri au rămas internaţi pentru supraveghere de specialitate, însă medicii spun că starea lor de sănătate este stabilă. Potrivit informaţiilor oferite de poliţie, Alberto Armanaschi a declarat că împreună cu Daniel Florea au fost la un majorat vineri noapte.

Sâmbătă dimineaţă în jurul orei cinci, cei doi s-au întâlnit cu Daniel Lambă şi au plecat împreună la o benzinărie, unde au consumat alcool. De acolo, cei trei tineri au plecat spre locuinţa bunicilor lui Lambă, iar pe drum s-a întâmplat nenorocirea.

Conform informaţiilor oferite de Valentin Paraschiv, din cadrul Poliţiei Rutiere, cei trei băieţi nu au putut fi testaţi cu aparatul alcooltest din cauza stării în care se aflau, dar la spital le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi încearcă să afle împrejurările în care s-a produs accidentul şi dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS