5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGeoană, urecheat din nou de Iliescu

Geoană, urecheat din nou de Iliescu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a criticat ieri din nou pe liderul partidului, Mircea Geoană, susţinând că acesta s-a grăbit să ceară demisia Cabinetului, deşi în Biroul Permanent nu s-a discutat nici de căderea guvernului, nici de alegeri anticipate.

Iliescu a adăugat că declaraţiile lui Mircea Geoană, prin care s-a cerut demisia guvernului, au fost cam „intempestive, şi nu în spiritul discuţiilor din Biroul Permanent Naţional“.

„În Biroul Permanent altceva s-a discutat. Ţinând seama de aceste presiuni sistematice din partea preşedintelui Băsescu asupra guvernului, discuţia noastră a fost ca să analizăm toate consecinţele posibile ce pot duce la nefuncţionarea guvernului şi inclusiv la retragerea liberalilor. Deci, toată discuţia a fost să luăm în considerare toate posibilităţile şi să fim pregătiţi pentru orice alternativă, şi nu să provocăm nici căderea guvernului, nici alegeri anticipate“, a explicat fostul preşedinte.

El a adăugat că declaraţiile lui Geoană au creat o mică „încurcare a lucrurilor“, dar s-a abţinut să comenteze mai mult. Întrebat dacă PSD este pregătit pentru alegeri anticipate, preşedintele de onoare al acestei formaţiuni a spus că nu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII