5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFăt îngropat în grădină

Făt îngropat în grădină

VÂLCEA. Eleonora S., de 35 de ani, din oraşul Băile Olăneşti, a ajuns miercuri seară în stare gravă la Maternitatea din Râmnicu Vâlcea, declarând că şi-a provocat naşterea, iar fătul l-a îngropat. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea a fost sesizat de medicul de gardă din cadrul Spitalului de Obstetrică – Ginecologie că femeia prezenta semnele unei naşteri premature.

„O echipă din cadrul IPJ Vâlcea a identificat avortonul îngropat în grădina locuinţei. Poliţiştii au mai stabilit că femeia era căsătorită şi era mamă a doi copii, unul de 18 ani şi celălalt de 12 ani. Aceasta lucra ca îngrijitoare la grădiniţa şi şcoala din localitate, iar dacă va fi găsită vinovată de pruncucidere, riscă să facă închisoare de la doi la şapte ani“, a precizat comisarul Marcel Sărdaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Fătul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Vâlcea, iar în urma autopsiei s-a stabilit că avortonul se născuse mort.

„În urma autopsiei am constatat că este vorba despre un băieţel, care avea în jur de şase luni de sarcină. Acesta s-a născut mort“, a declarat medicul legist Daniel Roncea.

În cauză se continuă cercetările, pentru a dispune soluţia legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS