20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalJandarmul Valentin Sfetcu, condus pe ultimul drum

Jandarmul Valentin Sfetcu, condus pe ultimul drum

Valentin Ionuţ Sfetcu a fost condus vineri pe ultimul drum de familie, prieteni şi colegii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova. Tânărul, de 30 de ani, a murit marţi în urma unui infarct, în timp ce stătea pe o bancă, în faţa blocului 65A2 din cartierul Craioviţa Nouă.

Moartea subofiţerului rămâne un mister pentru cei care l-au cunoscut. Colegii spun că nu se aşteptau la un astfel de deznodământ. „Era un om organizat, absolvent de şcoală militară, obişnuit cu stricteţea meseriei pe care şi-a ales-o“, susţine Cosmin Mirea, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Nu avea nimeni cunoştinţă ca el să fi avut o problemă de sănătate şi nici nu a arătat vreodată acest lucru. În urma tânărului jandarm au rămas două fetiţe, una de doi şi cealaltă de patru ani. Valentin Sfetcu a avut o înmormântare cu onoruri militare. Sicriul tânărului a fost escortat până la Cimitirul Nord din Craiova de un pluton de jandarmi.

Moartea tânărului a lăsat numeroase semne de întrebare. Cu toate acestea, concluziile au fost că decesul a survenit din motive medicale şi nu s-a considerat că ar fi necesară demararea unei anchete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS