12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Jaf la pensii

Un poştaş, de 42 de ani, din localitatea Gârbovăţ, judeţul Mehedinţi, a fost tâlhărit de patru persoane.

Ion Cucu lucrează de zece ani ca factor poştal, iar transportul de valori îl făcea cu o căruţă. Conform reprezentanţilor IPJ Mehedinţi, ieri după-amiază, în jurul orei 13.00, aştepta maşina companiei Poşta Română, care urma i-a adus banii ce urma să fie împărţiţi pensionarilor din sat. Imediat după ce poştaşul a pus banii în geantă, dintr-un autoturism Renault Laguna negru, fără numere de înmatriculare, au coborât patru bărbăţi, care, după ce l-au lovit de mai multe ori cu un levier în cap, l-au deposedat de cele 174 de milioane de lei vechi.

„Din declaraţiile câtorva martori care au văzut ce s-a întâmplat, se pare că agresorii purtau cagule, mai puţin unul dintre ei. Acum lucrăm la schiţarea unui portret robot al acestuia şi sperăm să dăm de urma agresorilor“, a declarat comisarul Dumitru Negrea, de la IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii au organizat filtre pe toate drumurile care fac legătura între Mehedinţi şi Gorj, având informaţii că agresorii s-ar îndrepta către judeţul vecin. Poştaşul a fost internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Mehedinţi, cu multiple leziuni craniene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU