5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAdio, locuinţe ANL în 2007

Adio, locuinţe ANL în 2007

Primăria Craiova a decis: în 2007, nu va mai întocmi lista de priorităţi pentru locuinţele ANL. Reprezentanţii administraţiei locale au precizat că noile prevederi legislative interzic ca lista cu pricina să fie făcută, dacă până la finele anului curent nu sunt disponibile şi locuinţele.

Cu toate acestea, tinerii conştiincioşi care aveau depuse dosare au venit şi în acest an să le reactualizeze, crezând că mult doritele locuinţe vor fi finalizate.

Deşi spera că măcar o parte din cele 255 de apartamente şi garsoniere vor fi inaugurate, până în decembrie 2007, municipalitatea a fost informată, de curând, că acest lucru nu este posibil. Visul le-a fost năruit şi sutelor de familii care îşi puseseră speranţele că vor obţine un adăpost de la stat, măcar în acest an. Precizăm că în ultimii doi ani nu a mai fost construită nici o locuinţă ANL în Bănie.

„Şi noi am fi vrut să fie gata la timp, ca să mai ajutăm câţiva tineri care nu au unde să stea sau stau în condiţii nu tocmai bune. Dacă nu a fost posibil nu ne rămâne decât să ne pregătim pentru repartizări în cursul anului 2008“, a menţionat viceprimarul Sorin Iordache.

Tinerii până în 35 de ani, cu domiciliul în Craiova, care nu deţin locuinţă proprietate personală pot să-şi depună, în continuare, dosarele pentru o locuinţă ANL, urmând să fie prinşi pe lista de priorităţi din 2008.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS