10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIniţiere în strip-tease

Iniţiere în strip-tease

Doriţi să vă surprindeţi partenerul cu ceva provocator şi ştiţi că nimic nu i-ar face mai multă plăcere decât un dans senzual? Lăsaţi timiditatea la o parte şi oferiţi-i un număr de strip-tease pe care să nu-l uite prea curând.

 

Pentru că pentru o persoană fără experienţă în acest domeniu primul dans de strip-tease poate fi o „muncă“ dificilă, cel mai bine este să vă pregătiţi puţin pentru acest exerciţiu. Gândiţi-vă din timp ce haine veţi purta înainte de a vă dezbrăca pe ritmul muzicii şi alegeţi o melodie potrivită, pentru ca totul să decurgă „ca la carte“.

Nu este obligatoriu să vă cumpăraţi lenjerie, dar garantăm că o astfel de investiţie merită făcută: iubitul dumneavoastră va fi încântat să descopere un set de lenjerie sexy nouă. Dacă vă hotărâţi să mergeţi la cumpărături, optaţi pentru o lenjerie îndrăzneaţă, diferită de ceea ce purtaţi în mod obişnuit, cu care să vă surprindeţi partenerul. Evident, alegeţi hainele în funcţie de tema pe care aţi stabilit-o şi nu uitaţi de accesoriile absolut necesare pentru un număr de strip-tease (eşarfă, o pălărie, de exemplu) – se vor dovedi utile în cazul în care vă „împotmoliţi“ cu coregrafia. Aprindeţi câteva lumânări parfumate în cameră pentru a crea o ambianţă intimă şi aveţi grijă să nu lipsească şampania sau un cocteil cu proprietăţi afrodiziace.

 

Alegeţi o temă

 

Puteţi să jucaţi rolul unei femei fatale, al unei asistente, al unei profesoare… puteţi fi cine doriţi. De ce să nu copiaţi o scenă dintr-un film celebru? Memorabilul dans executat de Kim Basinger în pelicula „Nouă săptămâni şi jumătate“ sau dansul lui Demi Moore din „Striptease“ pot fi puncte de plecare foarte bune. De ce să nu jucaţi un rol? În definitiv, pregătiţi acest dans pentru partenerul dumneavoastră, dar este important ca totul să vă facă şi dumneavoastră plăcere.

 

Faceţi repetiţii

 

Este suficient să exersaţi câţiva paşi simpli pe ritmurile pe care le-aţi ales. Este important să fiţi sigură pe dumneavoastră şi să vă relaxaţi. Nu are rost să concepeţi o coregrafie complicată: repetaţi doar câteva mişcări pe care simţiţi că sunteţi stăpână. Puteţi folosi un scaun în dansul pe care îl inventaţi. Nu este prea original, însă astfel veţi avea posibilitatea să sporiţi numărul elementelor de coregrafie şi veţi putea varia poziţiile. Aşezaţi-vă iubitul pe scaun şi lăsaţi-l să se delecteze cu dansul dumneavoastră. Efectul este garantat.

 

Câteva tehnici de strip-tease

 

Cum să vă dezbrăcaţi cu gesturi senzuale, pe ritmul muzicii? Este nevoie să faceţi repetiţii în faţa oglinzii, pentru a vedea ce gesturi vi se potrivesc şi ce ar fi mai bine să evitaţi. Înainte de momentul dansului în faţa iubitului, repetaţi de câte ori consideraţi că este nevoie până vă iese coregrafia aşa cum vă doriţi. Pentru numărul de strip-tease propriu-zis alegeţi obiecte vestimentare pe care le puteţi da jos repede şi cu uşurinţă şi nu ezitaţi să prelungiţi puţin momentele în care vă dezbrăcaţi: jucaţi-vă cu bretelele, ascundeţi-vă trupul în spatele unei eşarfe sau al altui accesoriu, fiţi inventivă şi îndrăzneaţă. Nu urmăriţi cu stricteţe coregrafia exersată şi nu vă fie teamă să improvizaţi, jucaţi-vă cu partenerul. Nu uitaţi că pentru un număr de strip-tease atitudinea este cea mai importantă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS