10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSediu nou pentru serviciul de paşapoarte

Sediu nou pentru serviciul de paşapoarte

Serviciul Judeţean de Evidenţa Populaţiei Gorj s-a mutat într-un sediu nou, la parterul prefecturii. Potrivit lui Marcel Lungu, şeful acestei instituţii, în noul sediu sunt condiţii mult mai bune decât în clădirea în care îşi desfăşurau până în prezent activitatea. „Este spaţiul mult mai mare, avem trei ghişee, 13 angajaţi, iar lumea care vine să depună actele pentru paşapoarte are loc. Noi considerăm că este mult mai bine aici. Oamenii vor fi mulţumiţi. Aparţinem de prefectură şi cei din această instituţie au achitat aproximativ 500 de milioane de lei vechi pentru reamenajarea sediului nou“, a declarat Lungu.
Zilnic trec pragul acestei instituţii peste 100 de persoane, iar angajaţii eliberează aproximativ 60 de paşapoarte. „Paşaportul eliberat în regim de urgenţă este gata în două ore. Cetăţeanul vine cu banii, cu actele necesare şi după două ore pleacă mulţumit. Cred că aceasta este una dintre realizări. Urmează să facem un ghişeu unde cetăţenii să-şi poată plăti taxele pentru eliberarea paşaportului şi lucrurile vor merge din ce în ce mai bine“, a mai precizat Marcel Lungu. Taxa pentru eliberarea unui paşaport în regim normal este de 96,2 lei.
„Este mult mai bine aici. Este aer condiţionat şi sunt trei ghişee. Se stă la coadă, dar nu exagerat de mult“, a spus una dintre persoanele aflate la rând.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU