Acasă Local Instalator de aer condiţionat, mort la datorie

Instalator de aer condiţionat, mort la datorie

-

Angajatul unei firme care se ocupă cu montarea aparatelor de aer condiţionat şi-a pierdut viaţa ieri după-amiază, în timpul serviciului, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din cartierul craiovean Valea Roşie. Valentin Schmith, de 37 de ani, din Craiova, a mers ieri cu un coleg de serviciu la blocul 6 Nou, scara 1, pentru a monta un aparat de aer condiţionat la apartamentul 17 de la etajul 4. A ieşit pe fereastră în exteriorul blocului şi a reuşit să fixeze suporţii unităţii externe de la aerul condiţionat. Apoi, urcat pe nişte lăzi de plastic, Schmith s-a apucat să perforeze peretele blocului, pentru a conecta conductele de freon. S-a dezechilibrat şi, nefiind asigurat cu centura de siguranţă, a căzut în gol, lovindu-se cu capul de o copertină metalică, iar apoi de dalele de beton care înconjoară blocul.
Echipajul SMURD chemat la faţa locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul. O echipă formată din poliţişti de la Secţia 3 Craiova, împreună cu un inspector de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, au început o anchetă în acest caz, considerat drept un accident de muncă mortal.

ȘTIRI VIDEO GdS

2 COMENTARII

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...