17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Instalator de aer condiţionat, mort la datorie

Instalator de aer condiţionat, mort la datorie

-

Angajatul unei firme care se ocupă cu montarea aparatelor de aer condiţionat şi-a pierdut viaţa ieri după-amiază, în timpul serviciului, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din cartierul craiovean Valea Roşie. Valentin Schmith, de 37 de ani, din Craiova, a mers ieri cu un coleg de serviciu la blocul 6 Nou, scara 1, pentru a monta un aparat de aer condiţionat la apartamentul 17 de la etajul 4. A ieşit pe fereastră în exteriorul blocului şi a reuşit să fixeze suporţii unităţii externe de la aerul condiţionat. Apoi, urcat pe nişte lăzi de plastic, Schmith s-a apucat să perforeze peretele blocului, pentru a conecta conductele de freon. S-a dezechilibrat şi, nefiind asigurat cu centura de siguranţă, a căzut în gol, lovindu-se cu capul de o copertină metalică, iar apoi de dalele de beton care înconjoară blocul.
Echipajul SMURD chemat la faţa locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul. O echipă formată din poliţişti de la Secţia 3 Craiova, împreună cu un inspector de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, au început o anchetă în acest caz, considerat drept un accident de muncă mortal.

Avatar

2 COMENTARII

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.