15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal la Curtişoara

Accident mortal la Curtişoara

OLT. Un bărbat şi-a pierdut viaţa la scurt timp după ce a fost acroşat de o maşină în timp ce traversa strada. Tragicul accident s-a petrecut ieri-dimineaţă, în jurul orei 7.00, pe raza comunei Curtişoara – Olt. Vasile Stratomir, de 67 de ani, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. A fost acroşat cu oglinda retrovizoare de o Dacie papuc cu numărul de înmatriculare OT-56-MYR, condusă regulamentar de Marin Comănac, de 41 de ani, din Slatina. În urma impactului, bărbatul a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean Slatina în comă de gradul IV. Medicii de la Urgenţe l-au intubat şi i-au acordat îngrijiri necesare de specialitate. Încă de la primirea în spital, medicul de gradă Cornel Fulga a spus că bărbatul nu are şanse să supravieţuiască pentru că a suferit răni grave la cap. Ulterior, victima a fost tranferată la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru noi investigaţii şi tratament de specialitate. Deşi medicii au făcut tot posibilul să îi salveze viaţa, la scurt timp după sosirea în spital, inima bărbatului a încetat să mai bată.  
Autorul accidentului spune că a încercat să evite pietonul. „L-am văzut când s-a angajat în traversarea străzii. Am încercat să-l evit, dar
n-am mai putut. El a ieşit brusc în faţa maşinii şi n-am mai avut ce face. L-am acroşat cu oglinda. Nu era trecere de pietoni pe unde a traversat“, a susţinut şoferul.
Potrivit informaţiilor primite de la poliţiştii care au efectuat cercetări la faţa locului, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS