5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDosar penal pentru 35 de lei

Dosar penal pentru 35 de lei

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a furat dintr-un complex comercial din municipiul Râmnicu Vâlcea mai multe produse alimentare.
 
VÂLCEA. În urmă cu două zile, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean (IJJ) Vâlcea au executat o acţiune în zona cartierului Ostroveni din  Râmnicu Vâlcea. Pe timpul desfăşurării executării patrulării, în jurul orei 17.30, au fost înştiinţaţi de un agent de pază ce îşi executa serviciul la Complexul Comercial Kaufland din Râmnicu Vâlcea că un cetăţean a încercat să treacă de casele de marcat ale centrului comercial având asupra sa, ascunse sub îmbrăcăminte, mai multe produse alimentare.
„Agentul de pază a observat la o casă de marcat un bărbat care ascundea în obiectele de îmbrăcăminte mai multe produse. Constatând că acestea au fost sustrase de pe rafturile unităţii la care îşi executa serviciul, agentul de pază a anunţat jandarmii şi până la sosirea acestora a reţinut persoana.
Ajunşi la locul faptei, jandarmii au constatat că bărbatul se numeşte Marian P., de 43 de ani, cu domiciliul stabil în Râmnicu Vâlcea.
La controlul corporal efectuat asupra bărbatului au fost găsite produse alimentare în valoare de 35 de lei pentru care acesta nu deţinea acte justificative“, a declarat căpitanul Cristian Turcu, purtătorul de cuvânt al IJJ Vâlcea.
Întrebat despre provenienţa produselor, Marian P. a declarat jandarmilor că a venit la centrul comercial pentru a cumpăra câteva produse şi a încercat să ascundă altele sub obiectele de îmbrăcăminte în speranţa că nu va fi observat de agenţii de pază ori de personalul de la casierie.
Bunurile sustrase au fost predate pe bază de proces-verbal casierei-şefe a Complexului Comercial Kaufland, iar Marian P. se face vinovat de comiterea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal şi riscă o pedeapsă privativă de libertate cuprinsă între unu şi 12 ani.
Actele premergătoare şi fotografiile judiciare întocmite de jandarmi au fost înaintate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII