10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Penibil in amor

Iar ati dat-o in bara! Si ati jurat ca n-o sa mai gafati in amor! Va faceti mic, mic, va vine sa intrati in pamânt de rusine, sa va dati pumni in cap: cum ati putut s-o comiteti, din nou, intr-un asemenea hal? Site-ul www.menonline.ro a facut inventarul celor mai penibile situatii in care puteti sa intrati si al modurilor in care puteti iesi din ele.


Ii uitati ziua de nastere. Inca de dimineata iubita va zâmbeste cu subinteles. Insa dumneavoastra, dupa micul dejun, plecati la serviciu somnoros. O sunati dupa-amiaza si-i spuneti ca aveti mult de lucru si ca mai intârziati o ora. Insa munca va acapareaza si intârziati doua ore. Ajungeti acasa, va asezati la masa, mâncati si apoi va intindeti pe canapea si incepeti sa sforaiti.


Cum o dregeti: Nu aveti nici o scuza! Ca sa va câstigati iertarea trebuie sa va revansati cu vârf si indesat! Un cos cu flori, o cina la restaurant sau un tort pe care sa scrie: „Sunt un bou, dar te iubesc! La multi ani!“


O cereti fara succes de sotie. O noapte magica! Va plimbati prin parc, stelele stralucesc. Atmosfera de vis. Ea se asaza pe banca, dumneavoastra in genunchi si incepeti: „Te iubesc… vrei sa fii sotia mea?“. Insa ea, in loc sa se topeasca de emotie si fericire, izbucneste intr-un râs furtunos.


Cum o dregeti: Exista doua posibilitati: sa nu vrea sa se marite sau sa nu vrea sa se marite cu dumneavoastra. Ar trebui sa o asigurati ca sunteti foarte serios si o veti astepta pâna se hotaraste, in primul caz. In cazul al doilea, nu prea mai aveti ce face decât s-o informati ca de fapt cu ea va distrati super si ca inca va cautati jumatatea. Va muri de ciuda!


O strigati in pat Raluca… numai ca pe ea, pe iubita dumneavoastra, o cheama Roxana. Iar Roxana era convinsa ca toate fanteziile dumneavoastra sunt legate de ea.


Cum o dregeti: Urmariti-i reactia! Daca va cere explicatii, dar nu e foarte pornita, negati tot: „Cum? Esti sigura ca ai auzit bine?“. Daca incepe sa tipe si vedeti ca nu aveti cum sa negati faptul evident, incercati sa rostiti jumatate de adevar: „Am fost cu tipa asta o perioada mai lunga si probabil din obisnuinta, nu stiu cum s-a intâmplat…“. Dar data viitoare sa nu mai intrati in pat fara pastile pentru memorie.


Aveti probleme cu erectia. Din pacate, se poate intâmpla oricui! Chiar daca ea va va tine in brate si va va spune ca va iubeste, nu stiti sigur ce gânduri ii trec prin cap.


Cum o dregeti: exista o singura metoda sa o faceti sa uite definitiv de micul incident: sex oral! Asta este: Va fi fericita si satisfacuta, iar problema va mai exista doar in mintea dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS