10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn Mercedes a intrat intr-un pom la Negreni

Un Mercedes a intrat intr-un pom la Negreni

Trei barbati din Pitesti au ajuns la spital dupa ce masina condusa de unul dintre ei a lovit un copac de pe marginea drumului. Accidentul s-a produs sâmbata seara, in jurul orei 20.00, pe DN 65, intre localitatile Optasi si Negreni, din judetul Olt. Soferul si cei doi pasageri ai Mercedes-ului veneau de la Pitesti si se indreptau spre Craiova, unde ar fi trebuit sa vada meciul de fotbal dintre FC Arges si Steaua. In loc sa ajunga pe stadion, ei au fost transportati de urgenta la spital, iar masina, inmatriculata cu numarul AG-07-FSR, a fost grav avariata. Circulatia intre localitatile Negreni si Optasi a fost oprita aproximativ o jumatate de ora, zeci de suporteri care doreau sa ajunga la meciul din Craiova ramânând blocati in trafic. Cei trei barbati au scapat cu viata printr-o minune.


Potrivit informatiilor oferite de inspectorul principal Dan Zamfir, din cadrul Politiei Rutiere, accidentul a fost cauzat de neatentia in conducere. Soferul autoturismului, Constantin Rapan, de 33 de ani, a pierdut controlul asupra volanului, a derapat si a lovit cu partea dreapta a masinii un pom aflat pe cealalta parte a drumului. „In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca accidentul a fost cauzat de neatentia in conducere. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, a spus Dan Zamfir.


Doua ambulante si un echipaj de descarcerare au venit la fata locului pentru a salva persoanele ranite. Soferul si cei doi pasageri ai Mercedes-ului, Paul N., de 32 de ani, si Valentin M., de 30 de ani, au fost transportati de urgenta la Spitalul Judetean Slatina, prezentând traumatisme usoare. Victimele au primit ingrjiri medicale, iar in urma investigatiilor de specialitate s-a stabilit ca ranile suferite in urma accidentului nu le pun viata in pericol. Ei au scapat doar cu o sperietura zdravana, fiind salvati de airbag-urile din dotarea autoturismului. Soferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS