5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDeputatul Buzatu, candidat la europarlamentare

Deputatul Buzatu, candidat la europarlamentare

Deputatul liberal-democrat Horatiu Buzatu si-a anuntat ieri candidatura la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc pe 13 mai.


Buzatu a declarat ca nu isi doreste neaparat un loc eligibil pe listele PLD in alegerile europarlamentare, dar vrea ca ideile sale in privinta dezvoltarii judetului Dolj sa fie promovate. „In proiectul politic pe care l-am facut am spus ca nu ma intereseaza un loc eligibil, dar sunt câteva idei folositoare pentru judetul Dolj pe care ar trebui sa le promoveze indiferent cine va deveni parlamentar PLD. Ma gândesc in primul rând la legarea municipiului Craiova de cea mai apropiata autostrada tot printr-o autostrada, la construirea unui pod rutier peste Dunare la Bechet si la valorificarea apelor minerale din comuna Gighera“, a spus Buzatu.


Potrivit parlamentarului peledist, dupa ce dosarul sau de candidatura va fi analizat de o comisie formata in acest sens in cadrul partidului, urmatoarea etapa a selectiei candidatilor PLD pentru europarlamentare este sustinerea unui interviu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS