10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei oameni si-au pierdut viata intr-un incendiu

Trei oameni si-au pierdut viata intr-un incendiu

Constantin, Gheorghita Petea si fiica lor de un an si jumatate au murit carbonizati. Drama s-a petrecut luni seara, la Coteana- Olt, iar focul a fost provocat de o lumânare uitata aprinsa.


Un barbat si o femeie, sot si sotie, si fiica lor de un an si jumatate si-au gasit sfârsitul in flacari, in propria lor casa. Drama s-a petrecut luni seara, in jurul orei 20.50, in comuna Coteana – Olt. Constantin Petea, Gheorghita si fiica lor, Ana-Maria Bianca, au fost gasiti carbonizati, dupa ce casa le-a luat foc de la o lumânare uitata aprinsa. Incendiul a fost observat destul de târziu de alti doi copii ai sotilor Petea. Acestia se intorsesera acasa din sat, unde fusesera in vizita la bunici. Ajunsi in dreptul casei lor, micutii au observat ca locuinta era cuprinsa de flacari si au alertat vecinii. Acestia au pus mâna pe telefon si au anuntat pompierii si politia. In doar câteva minute, la fata locului au sosit doua autospeciale ale pompierilor, doua ambulante dotate pentru cazuri grave, trei masini ale politiei si primarul comunei. Desi focul a fost stins destul de repede, pentru Constantin, Gheorghita si pruncul lor a fost prea târziu. Din primele cercetari ale politiei si pompierilor, cei trei au murit intoxicati cu gaze si fum, iar apoi flacarile i-au ars.


Constantin, de 44 de ani, si Gheorghita Petea, de 38 de ani, aveau impreuna patru copii: Gigi, de 20 de ani, Adi, de 13 ani, Ionut, de 11 ani, si mezina, de doar un an si jumatate.


Potrivit informatiilor primite de la primarul comunei Coteana, Victor Dima, dar si de la sateni, ambii soti obisnuiau sa consume alcool in cantitati excesive.


Cei doi minori vor ramâne, un timp, in grija bunicii lor. Insa, cum nici aceasta nu are o situatie materiala buna si are si probleme de sanatate, primarul comunei si-a luat angajamentul ca va avea grija ca minorilor sa nu duca lipsa de cele necesare traiului si va lua legatura cu cei de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului pentru ca ei sa creasca in conditii bune. Astazi, Constantin, Gheorghita si Bianca vor fi condusi pe ultimul drum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS