18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMinor baut la volan

Minor baut la volan

Un minor din localitatea doljeana Daneti a fost depistat de politistii craioveni in dimineata zilei de luni in timp ce conducea un Matiz prin Craiova, chiar daca nu avea permis si era destul de „afumat“.


Agentii din cadrul Biroului Politiei Rutiere au oprit luni dimineata, pe strada Dezrobirii din Craiova, un autoturism Matiz, al carui sofer parea destul de tânar pentru a detine permis de conducere. Banuiala politistilor de la Rutiera s-a adeverit, dovedindu-se ca la volanul Matizului, inregistrat pe numele unei firme din municipiul Craiova, se afla Ionut S., de 17 ani, din localitatea doljeana Daneti. Oamenii legii au mai avut o surpriza, la controlul cu etilotestul stabilindu-se ca alcoolemia minorului este de 0,86 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat.


Pe numele lui Ionut a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a avea permis si sub influenta bauturilor alcoolice. Permisul nu i-a fost retinut, pentru ca… nu avea. Se continua cercetarile pentru a se stabili imprejurarile in care Matizul societatii respective a ajuns sa fie condus de un minor baut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS