Acasă Local Gorj Mii de stegulete UE pentru târgujieni

Mii de stegulete UE pentru târgujieni

-

In municipiul Târgu Jiu, câteva mii de stegulete ale României si Uniunii Europene vor fi impartite gorjenilor ce vor participa la ceremoniile din noaptea dintre ani, când va fi sarbatorita integrarea. Steguletele au fost achizitionate de municipalitate din fondurile alocate de guvern pentru festivitatile organizate in toata tara cu aceasta ocazie. Primarul Florin Cârciumaru a declarat ca se teme ca multe stegulete nu vor fi impartite: „Este posibil sa mai ramânem cu foarte multe stegulete, pentru ca nu cred ca va participa prea multa lume la ceremoniile de la Târgu Jiu. Lumea prefera sa stea in sânul familiei, dar sa speram ca macar tineretul va veni in Piata Prefecturii“.


Autoritatile judetene au discutat despre o eventuala mobilizare a angajatilor din institutiile publice, insa emotiile date de un numar redus de participanti vor fi traite pâna la festivitatile de duminica seara. Inspectorul general Liviu Andrei a confirmat ca va discuta cu directorii unor licee din municipiu despre posibilitatea mobilizarii unor elevi si a dascalilor lor in centrul orasului.

ȘTIRI VIDEO GdS

(Audio) Monica Sună: Se construiesc noi unităţi şcolare în Dolj

În judeţul Dolj se construiesc patru noi unităţi de învăţământ, a anunţat inspectorul şcolar general, Monica Sună, la Radio Sud, în cadrul emisiunii "Teză la radio".