Acasă Local Dolj 6,5% promovabilitate pentru recapatarea permisului

6,5% promovabilitate pentru recapatarea permisului

-

Trei soferi doljeni au reusit joi sa sparga gheata, promovând testul sustinut in fata politistilor de la Circulatie pentru a-si recupera permisele suspendate.


Testul de legislatie rutiera, obligatoriu pentru a obtine restituirea permisului auto ridicat de politistii de la Circulatie, le-a dat batai de cap primelor doua serii de soferi care l-au sustinut. Nici unul dintre conducatorii care s-au prezentat saptamâna trecuta la sediul Politiei Rutiere craiovene pentru a sustine testul nu a reusit sa raspunda corect la cel putin 13 dintre cele 15 intrebari ale chestionarului. Joi, dintre cei 46 de examinati, trei au reusit sa promoveze, primindu-si inapoi permisele retinute.


„Le atragem atentia conducatorilor auto ca nu isi vor recapata permisul decât daca invata temeinic, pentru a putea promova testul“, a declarat comisarul Stelian Nicolaescu, seful Serviciului Politiei Rutiere Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Părintele proiectului Dacia Logan a murit

Grupul auto Renault l-a pierdut pe Gérard Detourbet, cel care a stat la baza conceptului low-cost în cadrul grupului francez. Gérard Detourbet...