Acasă Local Dolj 6,5% promovabilitate pentru recapatarea permisului

6,5% promovabilitate pentru recapatarea permisului

-

Trei soferi doljeni au reusit joi sa sparga gheata, promovând testul sustinut in fata politistilor de la Circulatie pentru a-si recupera permisele suspendate.


Testul de legislatie rutiera, obligatoriu pentru a obtine restituirea permisului auto ridicat de politistii de la Circulatie, le-a dat batai de cap primelor doua serii de soferi care l-au sustinut. Nici unul dintre conducatorii care s-au prezentat saptamâna trecuta la sediul Politiei Rutiere craiovene pentru a sustine testul nu a reusit sa raspunda corect la cel putin 13 dintre cele 15 intrebari ale chestionarului. Joi, dintre cei 46 de examinati, trei au reusit sa promoveze, primindu-si inapoi permisele retinute.


„Le atragem atentia conducatorilor auto ca nu isi vor recapata permisul decât daca invata temeinic, pentru a putea promova testul“, a declarat comisarul Stelian Nicolaescu, seful Serviciului Politiei Rutiere Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă vor pune la cheltuieli destul de mari. Este posibil să reluaţi anumite plăţi, fie pentru că...