11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Revelionul angajatilor“ la Nitela

„Revelionul angajatilor“ la Nitela

Nitela a sarbatorit sfârsitul anului mai devreme, cu o petrecere care s-a desfasurat sâmbata seara la un restaurant din Craiova si la care au fost invitati toti angajatii, precum si partenerii societatii. Firma de distributie infiintata in 1996, Nitela si-a creat, inca din anul 1998, un obicei din a petrece in „familie“ sfârsitul de an.


In cadrul petrecerii de sâmbata seara, directorul general al firmei, Emil Nita, i-a premiat pe angajatii care i-au fost alaturi inca de la inceput, creând pentru cei care au implinit zece ani de activitate neintrerupta la Nitela un cont substantial in banca. Surprizele pentru angajati nu s-au oprit aici, de anul urmator nu numai angajatii fiind motivati sa desfasoare o activitate fructuoasa, ci si copiii acestora, cei mai buni cinci dintre acestia fiind recompensati de firma parintilor cu o bursa lunara.


Responsabili cu voia buna au fost Gil Dobrica, Axinte (de la Vacanta Mare), Tavi Colen (ex-Talisman), Petrica Mâtu Stoian si Cristi Banateanu (cel care a si dat startul petrecerii, intonând, alaturi de cei prezenti, imnul Nitela). Fiecare vedeta prezenta a fost invitata sa doneze un obiect personal care a fost scos la licitatie. Banii strânsi in urma licitatiei urmeaza sa fie donati, impreuna si cu un aport de la Nitela, unui azil de batrâni din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS