19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCum puteti pastra magia inceputului

Cum puteti pastra magia inceputului

Cu siguranta fiecare dintre noi stie atunci când se indragosteste cum sa-i faca partenerului viata mai frumoasa. In perioada de inceput, toate actiunile noastre par sa fie concepute pentru a raspunde nevoilor celuilalt. Cu timpul, din cauza stresului, rutinei, problemelor de zi cu zi, dorinta de a face diverse lucruri pentru cel de lânga noi se estompeaza si uneori, din pacate, aspiratia se transforma in indiferenta. Pentru ca in relatia pe care o traiti sa existe mereu acea stare de magie a inceputului, care sa va implineasca afectiv, si pentru ca suntem in luna in care speram sa primim cadourile la care visam, va invit sa daruiti cu generozitate partenerului, prin gesturi si comportamente, exact ceea ce dumneavoastra va doriti sa primiti.


50 de moduri in care puteti sa va aratati iubirea


Pentru ca traim intr-o lume care se grabeste si uneori nu mai avem timp sa reflectam, puteti alege din aproape 50 de moduri in care sa va aratati dragostea fata de persoana pe care o iubiti.


1. Mai intâi, iubiti-va pe dumneavoastra insiva (nu este vorba de egoism, având grija de propria persoana, oferiti celuilalt un partener de cuplu relaxat, ingrijit, odihnit, bine dispus); 2. Incepeti fiecare zi cu o imbratisare; 3. Spuneti „Te iubesc“ de câte ori va despartiti; 4. Faceti-va complimente fara un scop anume; 5. Traiti fiecare zi ca si când ar fi prima zi in care v-ati cunoscut; 6. Scrieti-va biletele sau scrisori de dragoste; 7. Saditi impreuna un pomisor si ingrijiti-l pâna ajunge la maturitate; 8. Dati-va intâlnire o data pe saptamâna; 9. Acceptati si iubiti familia celuilalt; 10. Faceti o vizita soacrei bolnave sau cel putin dati un telefon; 11. Faceti o pizza prietenilor lui când vin sa vada meciul la dumneavoastra acasa; 12. Puteti alege sa nu ignorati afisul cu spectacolul ei preferat si sa-i daruiti o seara la teatru, ca in studentie; 13. Sarutati-va pe neasteptate; 14. Duceti o prajitura facuta de dumneavoastra, fara o ocazie speciala, la el la serviciu sau un termos cu ceai daca… tocmai a racit; 14. Când o luati de la serviciu puteti iesi din rutina drumului spre casa si mergeti sa priviti un apus de soare pe deal sau puteti fugi macar o ora sa ascultati muzica la marginea padurii; 15. Fiti blânzi si iertatori; 16. Când gresiti, cereti-va scuze; 17. Respectati ideea de „acasa“ ca fiind un spatiu sacru; 18. Incercati pe cât puteti sa intelegeti si sa respectati „ordinea“ celuilalt; 19. Folositi cuvinte de alint; 20. Recreati ziua in care v-ati indragostit unul de celalalt si sarbatoriti; 21. Mergeti tinându-va de mâna; 22. Declarati-va dragostea din priviri; 23. Cine fuge dupa doi iepuri nu prinde nici unul; 24. Inchinati paharul pentru dragoste si legamânt; 25. Faceti ceva care sa-l stârneasca pe celalalt; 26. Lasati-o sa va arate calea atunci când v-ati ratacit; 27. Râdeti la glumele lui; 28. Apreciati frumusetea ei interioara; 29. Faceti intr-o zi lucrurile pe care le face celalalt de obicei; 30. Incurajati visele frumoase; 31. Aratati-va in public afectiunea pentru celalalt; 32. Faceti-va masaje dragastoase fara un scop anume; 33. Deschideti-va un jurnal de indragostiti si treceti in el clipele deosebite; 34. Potoliti-va reciproc temerile; 35. Plimbati-va desculti impreuna pe plaja; 36. Cereti-o din nou in casatorie; 37. Raspundeti-i: Da; 38. Respectati-va unul pe celalalt. 39. Fiti cel mai infocat admirator al celuilalt; 40. Oferiti-i celuilalt dragostea pe care vrea s-o primeasca; 41. Oferiti-i dragostea pe care vreti dumneavoastra s-o primiti; 42. Aratati-va interesul pentru munca partenerului; 43. Lucrati impreuna la un proiect; 44. Construiti o fortareata din paturi; 45. Dati-va in leagan cât puteti de tare, in lumina lunii; 46. Faceti un picnic intr-o zi ploioasa; 46. Nu mergeti la culcare certati; 48. In rugaciunile dumneavoastra puneti-l mai intâi pe celalalt; 49. Sarutati-va de noapte buna; 50. Dormiti „ca lingurile“.


Material realizat in colaborare cu Gina Chiriac, psihoterapeut la Centrul de Sanatate „Sf. Grigorie Decapolitul“, din Craiova, situat in incinta Liceului de Chimie, telefon 0744.545.352

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU