22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Reactii on line

Articolul „Doar un câine in apartament“, publicat miercuri, 22 noiembrie, in cotidianul nostru, a stârnit un adevarat val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor:


http://www.gds.ro si [email protected]


Carmen Georgescu


Ca sa nu ajungem la astfel de situatii, si anume acelea de a lua maidanezii in casa pentru a le salva viata, domnilor cu putere de decizie, derulati o procedura inteligenta si cu rezultate deja verificate in alte tari si chiar (asta e cel mai trist, la ei se poate, la noi nu!) in alte orase ale tarii: STERILIZARE SI RETURNARE.


Bursucu


Bine ar fi ca asociatiile de locatari sa afiseze la fiecare bloc toate informatiile ce tin de aceasta problema. Pe scarile blocurilor unde sunt câini este un miros groaznic de urina. Stapânii lor sunt insensibili la observatiile colocatarilor.


Anicara


Toata lumea a casunat pe câini. Singura si ultima problema a tarii o reprezinta câinii. Toti fac plângeri, reclamatii… nu mai pot, domne, trai din cauza câinilor.


Patricia Obreja


Astfel de hotarâri de consiliu local sunt abuzive si, chiar daca sunt aprobate, ele pot fi actionate in instanta, caci incalca dreptul la proprietate si legea locuintei. Poate ca unora le-ar conveni sa restrânga drepturile si libertatile omului, invatati fiind cu regimul de dictatura, dar nu merge chiar asa.


Smaranda Popa


Cum sa decida altcineva ce sa aduc si ce sa tin eu in al meu apartament-proprietate. Poate apare o hotarâre de consiliu local prin care sa se tina in apartament maximum doi copii… ce aberatie!


Doinita Ganeanu


Este un abuz fata de drepturile omului. In locuinta proprietate personala, atâta timp cât nu deranjez vecinii, pot tine si un cal. Sunt personaje care chiar nu au nimic de facut si atunci inventeaza fel de fel de rautati. Românii nu mai au alta problema decât câinii?


Adrian Catana


Intr-adevar, asta este ultima problema a primariei. In rest, le-a rezolvat pe toate?! Ce facem cu manelele la ore târzii din noapte, când nu te poti odihni? Ce facem cu cersetorii care, efectiv, te agreseaza, atât fizic, cât si verbal, la colt de strada, la semafor sau la iesirea din magazine?


Teodora


Nu este corect sa ne oblige sa detinem doar un câine atâta timp cât nu deranjeaza pe nimeni si dispunem de igiena necesara! In loc sa se gândeasca la o solutie eficienta pentru câinii de pe strazi inrautatesc situatia.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII