13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAvion prabusit in Nigeria

Avion prabusit in Nigeria

Un avion al unei companii nigeriene care efectua curse interne s-a prabusit ieri, la putin timp dupa ce decolase de pe aeroportul capitalei nigeriene Abuja, având ca destinatie Sokoto.


Potrivit NewsIn, avionul avea la bord 110 pasageri si membri ai echipajului. Informatiile erau aseara contradictorii in ceea ce priveste victimele. Surse aeronautice citate de AFP sustin ca nu exista supravietuitori, in timp ce postul nigerian de televiziune Channels, citat de Reuters, a anuntat ca exista sase supravietuitori confirmati, dar despre soarta celorlalti pasageri nu exista informatii certe.


Potrivit AFP, sultanul din Sokoto, autoritatea musulmana cu rangul cel mai inalt din Nigeria, si-a pierdut viata in catastrofa aviatica. Viceguvernatorul statului Sokoto si ministrul educatiei, precum si doi senatori se aflau la bordul aeronavei, potrivit unui purtator de cuvânt al guvernului din Sokoto.


Compania ADC, foarte populara, efectueaza curse interne de pasageri. Este cea de-a treia catastrofa aeriana majora din Nigeria in decurs de un an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS