25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalZeci de prostituate, amendate de politisti

Zeci de prostituate, amendate de politisti

Zeci de prostituate au fost descoperite de politistii vâlceni in urma unei actiuni organizate pe Valea Oltului. La actiunea organizata si pentru depistarea cazurilor de proxenetism, politistii au sanctionat 18 tinere, care intretineau relatii sexuale contra cost in parcarile din Lotrisor, SC Alimu si Robesti.


Actiunile efectuate de Inspectoratul Judetean de Jandarmi Vâlcea si de Serviciul de Investigatii Criminale pe Valea Oltului nu au avut efectul scontat, deoarece „fetitele“ surprinse racolându-si clientii pentru a intretine raporturi sexuale contra unor sume de bani rar isi achita amenzile. Razia a inceput in jurul orei 21.00, pe DN 7, unde sunt majoritatea parcarilor turcesti. Prima oprire s-a facut in parcarea SC Uslu SRL, de la Robesti, renumita pentru numarul mare de prostituate. Oameni legii au patruns in forta in barul din parcare, de unde au ridicat mai multe prostituate. Mai mult de jumatate dintre prostituate erau cu „antecedente“, asa ca identificarea lor nu a fost dificila. La Robesti, jandarmii au sanctionat sase prostituate, cu vârste cuprinse intre 19 si 35 de ani, care proveneau din mai multe judete. Acestea au primit amenzi in valoare totala de 3.000 RON.


A doua oprire a fost in parcarea SC Alimu COM, in apropiere de orasul Brezoi. Alte tinere, având intre 19 si 40 de ani, s-au ales cu procese-verbale intocmite de politisti si amenzi de 4.000 RON.


In parcarea motelului Lotrisor, din apropierea localitatii Brezoi, au fost sanctionate contraventional cu amenzi in valoare totala de 2.000 RON alte patru prostituate, printre care si o minora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII