15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBasescu a inspectat drumul Câmpu lui Neag - Herculane

Basescu a inspectat drumul Câmpu lui Neag – Herculane

Presedintele Traian Basescu s-a aflat, ieri dupa-amiaza, in zona denumita Cheile Butii, din Valea Jiului, unde a verificat stadiul lucrarilor executate la Drumul National 66A Câmpu lui Neag – Herculane, care va face legatura intre Valea Jiului si judetul Caras-Severin. Dupa cum a afirmat presedintele, vizita sa nu a avut nimic in comun cu protestul ecologistilor de saptamâna trecuta, ci a fost informativa.


Basescu sustine ca nu a stiut despre protestul activistilor Greenpeace si pur si simplu a vrut sa vada cum se desfasoara lucrarile, in conditiile in care anul acesta s-au cheltuit aici 700 de miliarde de lei vechi. „Nu stiu de nici un protest. Vreau sa vad cum decurg lucrarile. Este o lucrare care am tinut sa se faca deoarece este o sansa pentru zona, pentru valorificarea turismului“, a declarat presedintele Traian Basescu.


Dupa ce a inspectat zona, el i-a felicitat pe constructori si i-a asigurat de toata sustinerea sa. „Greenpeace isi face datoria, iar noi o facem pe a noastra, dar si când nu voi mai fi presedinte voi sustine acest drum“, a spus seful statului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS