27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDespre sistemul de abonare „Gazeta devreme“

Despre sistemul de abonare „Gazeta devreme“

Acum opt ani, pentru a veni in intâmpinarea solicitarilor cititorilor nostri de a beneficia in mod regulat de cotidianul nostru la primele ore ale diminetii, am creat un sistem propriu de contractare si distributie a abonamentelor.


Acest sistem, denumit sugestiv „Gazeta devreme“, s-a dezvoltat treptat in intreaga Oltenie, ajungând in momentul de fata sa cuprinda in aria sa de acoperire aproximativ 100 de localitati si sa numere peste 10.000 de abonati, dintre care mai mult de 5.000 numai in Craiova.


Primirea Gazetei de Sud regulat, de luni pâna sâmbata, dimineata devreme, pretul avantajos (platesti 12 numere de aparitie si primesti 26!), inscrierea automata la tombolele cu premii deosebit de atractive, organizate lunar pentru abonati, sunt numai câteva dintre motivele pentru care tot mai multi dintre dumneavoastra au apelat la acest sistem de contractare si distributie a abonamentelor, ramânând apoi fideli acestui sistem si datorita seriozitatii de care au dat dovada agentii si distribuitorii nostri de abonamente. Cu siguranta ca nu suntem perfecti, dar cautam mereu sa ne imbunatatim activitatea, multumirea abonatilor nostri fiind pe primul plan. Am fost si vom fi mereu deschisi la orice solicitari sau sugestii ale abonatilor, incercând intotdeauna sa dam curs acestora, in masura posibilitatilor.


Pentru aceia dintre dumneavoastra, cititorii nostri, care doriti sa beneficiati de avantajele sistemului de abonare „Gazeta devreme“, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon 0251.41.21.46. Un simplu telefon! Sau sa depuneti o cerere de abonare accesând site-ul nostru www.gds.ro. De restul ne ocupam noi!


Contactati-ne si va veti convinge ca a meritat!


Gazeta de Sud

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII