17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTransport ilegal de carbune

Transport ilegal de carbune

La sfârsitul saptamânii trecute, mai multi tineri au fost prinsi transportând ilegal carbune. Agentii din cadrul Postului de Politie Bâlteni au oprit un autovehicul, condus de Ionut-Aurelian Cocoranu, de 28 de ani, din localitate. Acesta transporta cantitatea de 2.370 kg carbune, in valoare totala de 1.800 de lei, fara a avea acte de provenienta. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca Ionut-Aurelian Cocoranu nu avea astfel de documente, deoarece carbunele transportat fusese sustras din fosta cariera Urdari.Tânarului i s-a intocmit dosar penal pentru furt.


In aceeasi zi, la Turceni, politistii au prins doi barbati care transportau carbune si material lemnos fara a avea licenta de transport. Au fost prinsi Constantin Geamanu, de 46 de ani, din Matasari, care transporta cu un autocamion zece tone de carbune pe DJ 674 Borascu – Turceni si Gheorghe Surdu, de 37 de ani, din comuna Bâlteni, care transporta 22 de metri material lemnos.


Intrucât cei doi conducatori auto nu aveau licenta de transport, in ambele cauze s-au intocmit dosare penale sub aspectul comiterii infractiunii de nerespectare a regimului transporturilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS