19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTatici „veterani“

Tatici „veterani“

Nimic nu este imposibil in lumea vedetelor; nimic prea scump, nimic prea mult, nimic prea mare. Nici vârsta lor nu este prea inaintata atunci când vine vorba despre procreere.


Julio Iglesias Senior. Aceasta „performanta“ pune reputatia „latino-lover-ilor“ intr-o noua lumina: in urma cu aproape doi ani, ginecologul Julio Iglesias Senior, de 89 de ani, a devenit tata. Sotia sa, Ronna, de 42 de ani, a dat nastere unui bebelus cu ajutorul fertilizarii in vitro. Astfel, copilul este fratiorul lui Julio Iglesias, de 62 de ani, si unchiuletul lui Enrique, de 30 de ani. La aflarea vestii, Julio Junior a declarat: „Sper ca si eu voi putea avea copii la 87 de ani“. Din pacate, proaspatul tatic a incetat din viata la scurt timp dupa nasterea fiului sau.


Charlie Chaplin. Legendarul actor a devenit tata pentru a opta oara, la 88 de ani. Charlie Chaplin a incetat din viata la doar câteva luni dupa aceea, in 1977.


Rod Stewart. Al saptelea copil al rockerului s-a nascut in anul in care acesta a implinit 61 de ani. La acel moment, Stewart avea deja sase copii cu patru sotii, „micutii“ având vârste intre zece si 41 de ani.


Des O’Connor. Veteranul animator a devenit tata pentru a cincea oara in 2004, la vârsta de 72 de ani. Micul Adam are trei surori vitrege, de 43, 41 si, respective, 18 ani.


Bruce Forsyth. Animatorul, de 78 de ani, este casatorit cu Wilnelia, de 45 de ani, de aproape un sfert de secol. El este tatal a sase copii, din trei mariaje diferite. Cel mai mic dintre acestia este John Joseph, de 19 ani, care a venit pe lume in anul in care tatal sau a implinit 59 de ani.


Sir Mick Jagger. Celebrul vocalist de la Rolling Stones, de 62 de ani, a devenit tata, pentru ultima oara (probabil) in urma cu sase ani. Micul Lucas, a carui mamica este cunoscutul fotomodel Luciana Morad, este al saptelea copil a rockerului.


Bill Wyman. Fostul basist al trupei Rolling Stones, de 69 de ani, a fost foarte aproape sa fie acuzat de corupere de minori, in 1983, când avea o relatie cu Mandy Smith, de doar 13 ani. In al saselea deceniu de viata, cântaretul a devenit tata pentru a patra oara. Bill si actuala sa sotie, Suzanne, au doua fiice: Katie, de 11 ani, si Jessie, de zece ani. De asemenea, artistul are un fiu de 44 de ani, pe nume Stephen, din prima casatorie.


Clint Eastwood. Actorul, de 75 de ani, a devenit tata in 1997 pentru a saptea oara. Odraslele sale provin din cinci relatii amoroase si au vârste cuprinse intre 33 si noua ani.


Anthony Quinn. Starul hollywoodian avea 81 de ani atunci când a treia sotie, Katherine, care avea in acea perioada 34 de ani, a dat nastere celui de-al 13-lea copil al artistului. El divortase de a doua sotie, Iolanda, in 1997, dupa un mariaj de 31 de ani.


Pavarotti. Luciano Pavarotti intrase in al 67-lea an al vietii când fosta sa secretara Nicoletta Mantovani, de 35 de ani, a nascut doi bebelusi.


Din pacate, Riccardo a murit la scurt timp dupa nastere, dar sora sa, Alice, a supravietuit, facându-si ambii parinti fericiti.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS