19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPrima intâlnire - un moment dificil pentru multi barbati

Prima intâlnire – un moment dificil pentru multi barbati

Atunci când iesiti pentru prima data cu o femeie, fiecare detaliu al intâlnirii trebuie sa fie bine pus la punct. Incepând cu vestimentatia pentru care optati, pâna la locul unde are loc intâlnirea si chiar subiectele de discutie pe care le abordati sunt elemente la care trebuie sa va gânditi serios pentru a fi siguri ca veti cuceri inima celei care a acceptat sa va ofere privilegiul de a iesi cu dumneavoastra.


Inainte de toate, cea mai buna idee pentru prima parte a unei intâlniri este aceea de a va duce sa beti ceva intr-un bar. Veti avea timp sa discutati, sa va destindeti si, de ce nu, sa va obisnuiti unul cu altul. In nici un caz sa nu asteptati ca ea sa fie cea care preia initiativa unei discutii. Incercati sa fiti cât mai natural posibil si evitati momentele de tacere care vor fi extrem de stânjenitoare atât pentru dumneavoastra, cât si pentru persoana care va este alaturi. Este inutil sa stati in barul pe care l-ati ales mai mult de o ora, având in vedere ca sunteti la prima intâlnire si nu cunoasteti multe amanunte unul despre celalalt. Tocmai pentru a evita aparitia momentelor in care pur si simplu nu stiti ce sa o mai intrebati, dupa ce ati terminat consumatia este indicat sa va orientati catre un alt loc. O idee buna este aceea de a o invita la un film la cinema si in nici un caz la dumneavoastra acasa. Astfel, in timpul proiectiei filmului veti avea timpul necesar sa va gânditi la alte subiecte de discutie, ceea ce inseamna ca, dupa terminarea acestuia, veti putea merge din nou sa beti ceva sau sa luati masa intr-un restaurant. Având in vedere ca au trecut câteva ore de când sunteti unul alaturi de altul, situatia ar trebui sa fie ceva mai destinsa. Un subiect despre care veti putea discuta minute bune ar fi legat chiar de subiectul peliculei pe care ati vizionat-o si, de ce nu, despre alte filme preferate.


Nu faceti abuz de complimente


In timpul conversatiei este foarte important ca partenera sa se simta bine. Fiti entuziasmat de tot ceea ce va spune si nu ratati nici un amanunt din ceea ce va dezvaluie, pentru ca astfel puteti afla, fara sa va asteptati, detalii importante legate de preferintele ei, de ceea ce-i place sau nu. Nu ezitati sa-i spuneti ca este o persoana care va place si ca trezeste in dumneavoastra emotii puternice. Spuneti-i cum o percepeati inainte de a fi acceptat sa se intâlneasca cu dumneavoastra. Declaratiile trebuie facute treptat si doar in cazul in care observati ca ii fac placere. Nu faceti abuz de complimente pentru ca nici o femeie nu va crede o insiruire de superlative precum: „esti cea mai frumoasa din lume“, „cea mai desteapta“, „cea mai eleganta“, „cea mai… cea“… Pastrati-va mereu surâsul pe buze si zâmbiti la glumele ei, chiar daca acestea nu sunt cele mai bune pe care v-a fost dat sa le auziti in viata.


Nu mintiti!


Un lucru esential este acela de a nu incerca sa va scoateti intr-o lumina foarte buna si in nici un caz nu spuneti minciuni, nu va laudati cu lucruri pe care nu le-ati facut, cu experiente inedite, cu succese de care nu ati avut parte. Mai devreme sau mai târziu ea va afla ca ati mintit-o, iar orice cuvât pe care il veti spune din acel moment nu va mai avea nici o insemnatate si veti incepe o relatie care nu va fi nicidecum bazata pe componenta esentiala a existentei unui cuplu: increderea.


Fiti din primul moment pozitiv. Cine isi va aminti cu drag de o intâlnire in care interlocutorul nu inceteaza sa se plânga de problemele pe care le are si de dificultatile peste care nu reuseste sa treaca? Daca dumneavoastra veti fi plin de o energie pozitiva, fara ca macar sa va dati seama, acesta se va transmite si persoanei care se afla lânga dumneavoastra. Fiti optimist atât in ceea ce priveste viata dumneavoastra, cât si in ceea ce priveste viitorul relatiei care este abia la inceput.


In nici un caz sa nu o lasati sa se duca singura acasa. Chiar daca o vedeti hotarâta sa se indrepte catre un taxi, nu faceti greseala de a o parasi la usa acestuia. Tot ceea ce ati cladit pâna in acel moment este pe punctul de a se prabusi. O plimbare pâna in fata locuintei ei este cel mai indicat lucru pentru a incheia minunat o prima intâlnire. Nu va repeziti sa o sarutati in momentul despartirii, insa nici nu luati aerul celui mai timid barbat din lume. Incercati sa va stapâniti si inainte de despartire, apropiati-va usor si dati-i un pupic pe obraz. Va veti da imediat seama daca isi doreste sa fie sau nu sarutata.


In cazul in care prima intâlnire decurge bine, nu exista motive ca lucrurile sa mearga rau. Totusi, nu incercati sa fortati destinul. Daca femeia cu care tocmai v-ati intâlnit este facuta pentru dumneavoastra, asa se va si intâmpla.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS