15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSteliana Sima, o olteanca de succes

Steliana Sima, o olteanca de succes

Solista de muzica populara Steliana Sima pregateste un nou album pentru iarna aceasta, la care lucreaza cu foarte multa grija, pentru ca nu vrea sa-si dezamageasca idolul, pe Maria Ciobanu.


Fanii Stelianei Sima au mari motive de bucurie. Artista lucreaza deja la un nou album, care va iesi pe piata in aceasta iarna. De aceasta data este vorba de un material care contine colinde. Si pentru ca este mândra ca este olteanca, solista ne-a marturisit ca melodiile sunt culese din regiunea unde s-a nascut.


„Intentionez sa scot un album cu colinde, la care tin foarte mult. Toate melodiile sunt culese din zona Olteniei“, a spus Steliana Sima.


Desi a strâns deja melodiile, artista nu s-a hotarât care va fi maniera in care isi va imprima albumul.


„Nu stiu inca daca il voi imprima cu o orchestra mai mare sau il voi face in formula traditionala. In orice caz, tin sa precizez ca materialul nu va fi lansat pe piata pâna când nu va iesi asa cum vreau eu“, a afirmat cântareata de muzica populara.


In ceea ce priveste un nou album cu melodii traditionale populare, Steliana Sima spune ca nu vrea sa se grabeasca si prefera sa mai astepte pâna când va realiza un material de calitate.


„Eu nu lansez foarte des albume, pentru ca imi place sa le lucrez cu foarte multa atentie. In plus, in aceasta perioada, am avut foarte multe concerte de onorat“, a declarat artista.


A obtinut Discul de Aur


Si pentru ca isi construieste cu grija cariera sa muzicala, Steliana Sima si-a câstigat deja o multime de fani in toate zonele tarii. Datorita faptului ca peste 30.000 de persoane i-au achizitionat albumul „Ma intreaba fiul meu“, artista a primit in primavara si un Disc de Aur, din partea casei sale de productie. Succesul dobândit nu a schimbat-o insa prea mult pe solista, care nu uita de unde a pornit. Steliana Sima nu pierde nici o ocazie sa mentioneze ca-i datoreaza totul Mariei Ciobanu, cea care a descoperit-o si a promovat-o când aceasta se afla la inceput de cariera.


„Maria Ciobanu ramâne un nume emblematic pentru muzica populara româneasca. Eu ii datorez mult si n-as vrea s-o dezamagesc vreodata. Ma apasa pe umeri o mare responsabilitate pentru ca vreau ca Domnia sa sa fie intotdeauna mândra de mine“, a mentionat interpreta de muzica populara.


Pentru a-si arata respectul deosebit pe care i-l poarta, Steliana Sima i-a dedicat acesteia ultimul sau album „Marie, draga Marie“.


„Cel mai recent material al meu ii este dedicat doamnei Maria Ciobanu, in semn de multumire si recunostinta pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului“, aprecizat solista.


Dar cea mai mare bucurie a sa este sa cânte pe aceeasi scena cu idolul sau. In cadrul spectacolului „Lume iti cântam cu drag“, sustinut la inceputul saptamânii de orchestra „Maria Tanase“ si invitatii sai, Steliana Sima a avut din nou posibilitatea sa cânte alaturi de Maria Ciobanu.


„Ma emotionez de fiecare data când am ocazia sa urc pe scena alaturi de dânsa“, a declarat artista la finalul spectacolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU