20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO craioveanca, lansata de Andreea Balan

O craioveanca, lansata de Andreea Balan

Cum poti sa-ti faci loc in muzica româneasca? Foarte simplu! Bunaoara, Lili Neagoe si-a sunat vedeta preferata si i-a cerut ajutorul. Rezultatul? In iarna Lili isi lanseaza albumul de debut.


Andreea Balan nu se teme de concurenta! Dimpotriva, cântareata le da chiar o mâna de ajutor celor care vor sa faca o cariera in muzica. Un exemplu concret in acest sens este Lili Neagoe, o craioveanca ce-si dorea cu ardoare sa cânte in fata unui public, dar nu cunostea pe nimeni din show-bizz-ul românesc. Asa ca olteanca si-a luat inima in dinti si a sunat-o pe Andreea Balan pentru a-i cere un sfat. Nu mai vorbise niciodata cu solista, dar i-a luat numarul de telefon de pe un site. Vedeta s-a dovedit foarte induiosata de povestea craiovencei si a sfatuit-o sa ia legatura cu tatal sau, Sandel Balan, cel care in urma cu ceva timp se ocupase de cariera „defunctei“ trupe Andre.


„Am vorbit cu Andreea si mi-a dat numarul de telefon al tatalui ei, care are un studio de inregistrari in Ploiesti. Am luat legatura cu dânsul, am dat câteva probe si in cele din urma a vazut ca am vointa si s-a decis sa-mi faca un album“, a spus Lili. Pentru primul sau material discografic, Sandel Balan a lasat-o pe Lili sa-si aleaga stilul muzical, iar craioveanca a decis ca vrea sa cânte latino si house, adica genul de muzica pe care prefera sa-l asculte si acasa. Si pentru ca tatal Andreei Balan cunoaste foarte bine cum merg lucrurile in show-bizz-ul românesc, acesta a decis ca Lili sa inceapa sa mearga in concerte de indata ce va avea suficiente melodii pentru a sustine un miniconcert. De trei luni, tânara face parte din „Caravana lui Axinte“ si astfel a avut ocazia sa sustina câteva spectacole prin diferite colturi ale tarii. Si cum aparitia scenica nu este un lucru de neglijat, Lili a decis ca are nevoie si de câteva fete care sa danseze alaturi de ea in spectacole. Pentru trupa ei de dans, tânara nu a fost nevoita sa caute prea mult. Anca, Ramona si Mariana sunt vechi cunostinte ale oltencei, iar de când o insotesc in spectacole cântareata declara ca au devenit prietene la catarama.


Lacrimi de necaz


Bineinteles insa ca prioritatea sa a reprezentat-o inregistrarea albumului la care a lucrat cu foarte mult sârg. Lili recunoaste ca, atunci când vreo melodie nu-i iesea acum dorea, plângea de necaz, dar spune ca intre timp a capatat experienta si a invatat sa-si stapâneasca emotile. Mai ales ca in prezent, dupa multe plânsete si drumuri la Ploiesti unde era studioul de inregistrari, a reusit sa termine lucrul la album. Materialul discografic cu care Lili va debuta pe piata muzicala se va numi „Deasupra tuturor“ si va contine 11 melodii, printre care si doua remixuri.


„Albumul va iesi pe piata prin iarna, nu stiu exact data. Eu sper ca lansarea sa aiba loc intr-un club din Craiova“, a spus tânara. Lili intentioneaza sa testeze gusturile publicului inainte de lansarea albumului sau de debut. Peste o luna, cântareata va filma si un videoclip. Deocamdata nu a ales inca melodia care va beneficia de promovare, pentru ca exista doua piese care ii plac la fel de mult: „Deasupra tuturor“ (cea care va da si titlul albumului) si „Când stelele plâng“.


Daca Andreea Balan ii va purta sau nu noroc oltencei, vom afla numai dupa ce albumul lui Lili va fi pe piata. Pâna atunci insa tânara este indreptatita sa viseze.


„Vreau sa am o cariera de succes asemenea Christinei Aguilera“, declara plina de incredere Lili.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS