10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMachiajul de vara, o arta

Machiajul de vara, o arta

A inceput vara si soarele poate avea influente nefaste asupra tenului nostru. In acest sezon trebuie sa stim cum sa ne machiem, având in vedere ca transpiratia ar putea da ceva de furca fardurilor. In plus, dorinta femeilor este de a fi in pas cu moda, chiar si in privinata machiajului.


Pe perioada de vara, cosmeticienii ne sfatuiesc sa reducem numarul produselor cosmetice folosite. De cele mai multe ori, rujul si rimelul sunt de ajuns si numai atunci când este cazul sa ne fardam trebuie sa alegem un fard rezistent la caldura.


Nu trebuie folosite farduri foarte inchise. Cu cât machiajul este mai deschis si mai aerisit, cu atât va va crea mai putine probleme.


Daca intentionati sa folositi un contur de ochi in fiecare zi, atunci alegeti unul pe care sa-l umeziti putin inainte de aplicare. Asa se va fixa mai bine. Fardul poate fi fixat mai bine daca aplicati putina pudra pe pleoapa inainte de fard.


Daca ati observat ca tenul dumneavoastra este mult mai gras in zilele calduroase de vara, trebuie sa aveti in permanenta in poseta servetele umede cu care sa presati zona cu pricina.


Nu este o idee buna sa va machiati inainte de a renunta la vechiul machiaj. Daca este vorba doar de un retus minor, atunci nu este nici o problema. Mai intâi trebuie sa va demachiati si apoi puteti sa aplicati fardurile. Nu este nimic mai rau decât un machiaj nou peste unul mai vechi. Exact asa va arata: vechi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS