5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Stiri IT&C

Google News, pentru telefoanele mobile


Google a optimizat, recent, motorul Google News pentru telefoanele mobile, demonstrând inca o data, daca mai era nevoie, grija sa pentru ca utilizatorii sa poata avea acces la informatii in orice moment. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, ori de câte ori utilizatorii de telefoane mobile conectate la internet vor vizita site-ul google.com, pe ecran va aparea un link catre o pagina cu titlurile celor mai noi stiri internationale. Utilizatorii vor putea cauta stirile dorite având la dispozitie mai multe categorii cum sunt „Business“ (Afaceri – n.r.), „Science/Tech“ (Stiinta si tehnica – n.r.), „Sports“ (Sport – n.r.), „Health“ (Sanatate – n.r.) si „Entertainment“ (Divertisment – n.r.).


Potrivit sursei citate, utilizatorii de telefonie mobila nu vor plati taxe suplimentare pentru a vedea Google News, fata de cele pe care trebuie sa le achite pentru a se conecta la internet. In prezent, acest serviciu poate fi accesat numai utilizatorii din Statele Unite. Insa specialistii exploreaza noi oportunitati pentru a introduce noul serviciu si pe alte piete de telefonie mobila.


Pentru informatii suplimentare legate de serviciul Google News pentru telefoane mobile se poate accesa adresa www.google.com/intl/en/press/guides.html.


Producatorii rusi lanseaza jocul „Rig’n’Roll: Truck Tycoon“


Producatorii rusi au anuntat ca vor lansa jocul „Rig’n’Roll: Truck Tycoon“ in a doua jumatate a acestui an, actiunea sa desfasurându-se in universul „Rig’n’Roll“, deja popular in Rusia. In prezent, „Rig’n’Roll: Truck Tycoon“ se afla in stadiul de beta testing. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, jucatorul are posibilitatea de a deveni un adevarat magnat, creându-si propriul imperiu al transporturilor. Hartile tridimensionale, care contin orase aglomerate, câmpii, dealuri, paduri si lacuri, transforma acest joc intr-o lume aproape reala.


Intreaga afacere se bazeaza pe transportul de bunuri intre diverse organizatii. Jucatorul este liber sa-si aleaga propria strategie de dezvoltare a corporatiei pe care o conduce. Imperiul va evolua insa in functie de competenta manageriala a jucatorului, care trebuie sa incheie o serie de contracte cu diverse companii. Totodata, mediul de afaceri se schimba in functie de dezvoltarea corporatiei jucatorului. Acesta are posibilitatea de a-si urmari rezultatele in timp real, prin intermediul unei ferestre interactive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS