5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn fost senator vinde produse confiscate de Finante

Un fost senator vinde produse confiscate de Finante

Una dintre firmele fostului senator de Gorj, Dumitru Huidu, a câstigat licitatia organizata de Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj pentru comercializarea in regim de consignatie a produselor ce vor fi confiscate de aceasta institutie in 2006. Dumitru Paraschivu, directorul DGFP Gorj, spune ca SC Noua Agricultura SRL a cerut cel mai mic comision pentru comercializarea produselor, acesta fiind de 8%. Societatea are sediul in Motru, dar detine si in Târgu Jiu mai multe spatii comerciale, magazinele fiind de tipul „orice produs la pretul de 39.000 de lei“.


Paraschivu spune ca anul trecut au fost comercializate in regim de consignatie produse in valoare de aproape 44 de milioane de lei, la preturile stabilite de Finante. DGFP Gorj a mai vândut anul trecut direct, prin licitatie, produse confiscate in valoare de 231 de milioane de lei.


Directorul DGFP spune ca, in general, produsele sunt confiscate de la tarabele din piata, comerciantii neavând de obicei documente de provenienta a marfii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS