9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte stiri

O dominicana a nascut sextupleti


Maxima Perez, o dominicana de 33 de ani, a nascut sextupleti, a anuntat marti un purtator de cuvânt al centrului medical Plaza de la Salud din St. Domingo, informeaza site-ul Yahoo!News. Copiii, trei baieti si trei fete, s-au nascut prin cezariana luni si cântaresc in jur de 900 de grame fiecare, a precizat Dashira Martinez. Bebelusii au fost plasati la incubator, iar unul dintre baieti se afla sub asistenta respiratorie, a adaugat purtatorul de cuvânt al spitalului. Maxima Perez si sotul ei, Emilio Figuero, de 32 de ani, erau deja parintii unei fetite de cinci ani. Potrivit celor declarate de Martinez, cuplul a urmat un tratament pentru fertilitate.


Decanul transsexualilor chinezi


La 52 de ani, un chinez si-a realizat un vis din tinerete schimbându-si sexul si devenind astfel cel mai vârstnic transsexual chinez, a anuntat presa chineza, citata de site-ul Yahoo!News.


„Viata mea abia acum incepe“, a declarat el, citat de agentia oficiala China Noua, in urma operatiei de luna trecuta, in provincia Hunan, din centrul tarii. Potrivit medicului chirurg, operatiunea a fost un adevarat succes, cotidianul Ta Kung Pao din Hong Kong publicând pe site-ul sau o fotografie prezentându-l pe Zhao.


„Acum nu mai e mare diferenta intre mine si celelalte femei, in afara absentei uterului“, a spus el.


Potrivit publicatiei Ta Kung Pao, transsexualul, care se numeste Zhao Changshang, dorea inca din copilarie sa-si schimbe sexul, obisnuind sa poarte rochiile surorilor sale. Fiica sa nu a fost de acord cu aceasta transformare si a rupt orice legatura cu el. Zhao s-a casatorit la vârsta de 27 de ani, devenind mai târziu tatal a patru copii. El a divortat in 2001, iar acum intentioneaza sa se casatoreasca cu iubitul sau, cu care traieste de trei ani, mai noteaza Ta Kung Pao.


Beckham si J.Lo – modelele tinerilor britanici


Fotbalistul englez David Beckham si cântareata Jennifer Lopez sunt modelele preferate ale tinerilor britanici, potrivit unui sondaj ale carui rezultate au fost publicate marti. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Bill Gates (Microsoft) si Richard Branson (Virgin) se numara si ei printre personalitatile cu care tinerii cu vârste cuprinse intre 16 si 21 de ani isi doresc cel mai mult sa semene. David Beckham, capitanul nationalei de fotbal a Angliei, este modelul preferat al britanicilor, situându-se in fata lui Bill Gates si Richard Branson. Acestia sunt urmati de Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Jennifer Aniston si Britney Spears. J.Lo se impune in ceea ce priveste optiunile fetelor, in timp ce David Beckham devanseaza orice alt model in rândul baietilor. Fetele se pare ca sunt seduse de lumea spectacolului, in timp ce baietii prefera personalitati din lumea sportului si a afacerilor. Sondajul a fost efectuat pe un esantion reprezentativ de 1.080 de tineri.


Catherine Zeta-Jones, inspirata de Cher


Catherine Zeta-Jones este foarte hotarâta sa cânte in Las Vegas, având-o ca model pe Cher. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, frumoasa actrita din pelicula „Chicago“ a marturisit ca videoclipurile lui Cher o inspira inca din copilarile.


„Imi doresc foarte mult sa sustin un spectacol in Las Vegas. Când eram mica, am vazut un videoclip al lui Cher, filmat in acest loc. L-am urmarit de atât de multe ori incât am devenit dependenta de ideea de a cânta in Las Vegas. Nu am nevoie decât de o peruca buna si tocuri inalte“, a declarat artista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU