21.7 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalFotescu a fugit de la locul accidentului

Fotescu a fugit de la locul accidentului

Un elev craiovean, implicat luni seara intr-un accident rutier in Gorj, a fugit de la locul faptei, abandonându-si victima pe carosabil. In timp ce se afla la volanul unui autoturism de teren Toyota Land Cruiser, Alexandru Cristian Fotescu, de 18 ani, din Craiova, l-a izbit in plin cu o aripa a masinii pe un cetatean care circula regulamentar pe soseaua ce trece prin comuna Bengesti-Ciocadia.


Victima, Ion Dorin Bucseru, are 24 de ani si este din Bengesti-Ciocadia. Tânarul se afla in prezent internat la Spitalul Judetean din Târgu Jiu. Subinspectorul Ionut Daniel Tica, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Gorj, a declarat ca Alexandru Cristian Fotescu a fugit de la locul accidentului, conducatorul fiind prins dupa 30 de minute.


„Din primele cercetari a rezultat ca una dintre cauzele accidentului a fost neatentia in conducere. Soferul este cercetat pentru infractiunile de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului“, a precizat purtatorul de cuvânt al IJP Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS