16.2 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn consilier PSD „a fugit“ la PRM

Un consilier PSD „a fugit“ la PRM

De Sarbatori, consilierii locali au inceput sa plece unul câte unul la alte partide. Tonul l-a dat Mihai Dragu, consilier local ales pe listele PRM, care a decis sa treaca la PSD, iar viceprimarul Gheorghe Nedelescu, presedintele PRM Dolj, a declarat ca va da drept la replica PSD-ului, care l-a primit pe Dragu in partid.


Ieri, la ultima sedinta din acest an a consiliului local, Elena Serbanoiu, fost subprefect de Dolj si consilier local ales pe listele PSD, a declarat ca a trecut la PRM.


„Cu toate ca am fost curtata si de alte partide, duminica m-am hotarât sa trec la PRM, un partid care nu a fost niciodata la conducere. Am plecat de la PSD pentru ca anumiti oameni nu au facut curatenie in acest partid si voi da in presa actele de coruptie ale unor membri ai acestui partid“, a explicat Elena Serbanoiu. Aceasta nu a negat ca decizia ei de a trece de la PSD la PRM a fost influentata si de faptul ca vicele Nedelescu este presedintele filialei PRM Dolj.


Neculai Grigoras, presedintele PSD Craiova, a declarat ca nu stie nimic de plecarea consilierei Serbanoiu si regreta gestul acesteia. „Oficial, nu am nici o informatie, dar, daca a plecat, acest lucru nu este benefic pentru partid. Elena Serbanoiu este o persoana deosebita, cu o minte curata, o persoana care era luata in considerare. Pentru noi este o pierdere“, a spus Grigoras. In plus, Gheorghe Nedelescu a declarat ca in urmatoarele saptamâni alti consilieri locali vor parasi PSD-ul si vor trece la PRM.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS